2019. Július 22., Hétfö

Mobil

iGy jártatok...

E-mailNyomtatásPDF

iPhone 4G"Vegyél tokot, vagy tartsd máshogy!" - ez volt Steve Jobs reakciója az iPhone 4G használók panaszaira, miszerint nem működik rendesen az antenna, ha a kezünkben tartjuk a készüléket, és letakarjuk a bal alsó sarkot. A legtöbb ember azonban ilyen módon szokta tartani a telefonját, így igen komoly design-beli problémába ütközött az Apple, ám látszólag ez nem hatja meg különösebben a vezért...

Címkék: apple | hiba | hírek | iphone | mobil

Bővebben...

Motorola Droid X: képek és videók

E-mailNyomtatásPDF

Habár hivatalosan még nem jelentették be, egyre több kép és információ szivárog ki a híres amerikai gyártó, a Motorola /Verizon legújabb szupertelefonjáról, a Droid X-ről. A hivatalos bejelentés állítólag június 23-ára, az iPhone 4 megjelenése előtti napra van időzítve, ami valószínűleg nem véletlen. Azonban már most is tudunk szinte minden fontos infót a telefonról.

Címkék: android | droidx | hírek | motorola

Bővebben...

Jövőre csak évi egy Android várható

E-mailNyomtatásPDF

AndroidMíg 2009-ben három, 2010-ben két különböző verziójú Android operációs rendszer vált, illetve válik elérhetővé, Andy Rubin, a Google mérnöki részlegének vezetője elárulta, 2011-től már csak évi egy frissítés várható. Ezáltal a mobilgyártó cégek dolga jelentősen könnyebb lesz, hiszen kevésbé fordul majd elő, hogy nem támogatja az OS a készülék egyes funkcióit.

Címkék: android | hírek | mobil

Hivatalosan is bejelentették a legújabb iPhone-t

E-mailNyomtatásPDF

iPhone 4Steve Jobs az Apple mai konferenciáján, a WWDC-n hivatalosan is bejelentette az új iPhone, az iPhone 4 megjelenését.

Magyar idő szerint este 7-kor Jobs birtokába vette a szónoki emelvényt, és belekezdett mondandójába...

Címkék: apple | hírek | iphone | mobil | steve jobs

Bővebben...

Samsung Spica teszt

E-mailNyomtatásPDF

AndroidA telefonon a Google által fejlesztett Android operációs rendszer 1.5-ös verziója működik, annak minden beépített jóságával. Könnyedén, mindössze 3-4 lépésben szinkronizálhatjuk a készülékünket a már meglévő Google Accountunkkal – vagy akár regisztrálhatunk is egyet -, elérve ezzel e-mailjeinket, a Maps szolgáltatást, valamint az Android Marketet. Innen tölthetünk le különböző alkalmazásokat, ráadásul, az iPhone-nal ellentétben, szinte mindegyiket ingyen! Bizonyos programok huzamosabb idejű használatáért azonban fizetnünk kell. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a legelejétől.

Címkék: android | galaxy | samsung | spica | teszt

Bővebben...

A legendás Monopoly mobiltelefonon

E-mailNyomtatásPDF
A szórakozás mellett a szerencse és az üzleti érzék is szerepet kap az egyik legnépszerűbb társasban, a Monopoly-ban. A több évtizedes múltra visszatekintő stratégiai játék ezúttal nem csak az asztal mellé ülve, hanem mobiltelefonon is elérhető.


Bővebben...

Mobiltelefonon a Star Trek

E-mailNyomtatásPDF
A mobiltelefonok képernyőjére is beszáll az Enterprise űrhajó. Az Electronic Arts Mobile legújabb játéka ugyanis a hamarosan mozikba kerülő Star Trek film alapján készült. Akciódús jelenetek, új kihívások a világűrben.


Bővebben...

Mobiltelefonon is megelevenedik az X-Men

E-mailNyomtatásPDF
Az X-Men Kezdetek: Farkas című film hazai premierjével egy időben nem csak a mozitermekben lehet részese bárki az akciódús történetnek, hanem mobiltelefon segítségével is. Az Electronic Arts Mobile legújabb játéka ugyanis a világhírű képregény alapján készült.


Bővebben...

Két új játékkal jelentkezik az Electronic Arts Mobile

E-mailNyomtatásPDF
A tavasz beköszöntével egyre több időt tölt a szabadban az ember. Azonban így sem kell lemondani az elektronikus játékok nyújtotta szórakozásról. Az Electronic Arts Mobile ugyanis újabb két kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden mobil-tulajdonosnak. A Cranium és a Mystery Mania is próbára teszi az agyunkat.


Bővebben...

Megérkezett az Electronic Arts Mobile legújabb játéka

E-mailNyomtatásPDF
Mostantól nem kell sehova sem elmennie annak, akinek billiárdozni van kedve. Ülhet buszon, sétálhat az utcán, pihenhet a tengerparton, kedvenc sportjáért csak a zsebébe kell nyúlnia és bárkivel megmérkőzhet. Az Electronic Arts Mobile legújabb, három dimenziós játéka ugyanis egy mobiltelefonnal teremti meg a billiárdozás élményét. Ráadásul az Anytime Pool online, a Facebook-on keresztül is játszható akár telefonos, akár szintén gép mellett ülő ellenfelekkel.
Bővebben...

Kung Fu Panda mobiltelefonra

E-mailNyomtatásPDF
Image EA Mobile, az Electronic Arts Inc mobilelektronikai szórakoztató részlege bejelenti, hogy megjelenik a Kung Fu PandaT, egy mobilkészülékekre fejlesztett játék, mely a DreamWorks Animation azonos című filmjének karakterein, helyszínein és történetén alapul. A játék, melyet az EA a DreamWorks Animation közreműködésével készített, a szeretetreméltó panda, Po útját követi, aki a történet folyamán a családi tésztavendéglő egyszerű alkalmazottjából igazi kung-fu mesterré válik.
Bővebben...

147. oldal / 148