Hasznos Google Music tweak Androidra

E-mailNyomtatásPDF

Google Music

Amikor először kipróbáltam a Google Music-ot, teljesen megfogott a használhatósága, valamint az egyszerű feltöltés. Oké, mielőtt vadul ráeresztjük a zenei mappánkra célszerű rendbe tenni a tageket, de ez az apró munka teljesen megéri, hiszen bárhol, bármikor elérhetem az összes zeneszámot, ami a gépemen található. Talán az egyetlen hátulütő, hogy mind mobilon, mind Windows-on a Google lejátszójához vagyok kötve. Vagyis voltam, egészen eddig.

Ami a böngészőt illeti, van egy remek kis Chrome extension, amely a Better Music for Google Music névre hallgat. Van benne mini player és Last.FM scrobble, de mi most inkább egy Androidos tweakkel fogunk foglalkozni.

A Cloud Music Sniper lehetőséget biztosít, hogy a Google Music segítségével offline módon elmentett zeneszámok (kvázi amiket letölt) nem csak a Music alkalmazáson keresztül, de bármelyik zenelejátszóval hallgathatóak - legyen szó a PowerAMP-ről, Cyanogen-ék lejátszójáról, vagy valamelyik alap programról.

Oké, oké, kemény 2 dollárba kerül, tehát ezért a kis kényelemért fel kell áldozni egy sört, de lássuk, mit is kapunk érte.

Fekete mágiáról szó sincs, így root-ra sincs szüksége. A cachel-t zeneszámokat megkeresi, majd kiolvassa a tageket, és egy mindenki számára elérhető mappába helyezi az SD kártyán a zenét. Innentől kezdve pedig akár át is másolhatjuk a számítógépre, ha akarjuk.


Címkék: android | google | hírek | music

Share/Save/Bookmark