2018. Augusztus 18., Szombat

Hírek / Újdonságok

Kisvállalkozásoknak kedvez a Telenor új, rugalmas üzleti tarifáival

E-mailNyomtatásPDF

Több újdonsággal is kedvez a Telenor két új üzleti tarifacsaládjával a vállalkozásoknak, hogy minél inkább üzletmenetükre szabhassák előfizetéseiket. A Telenor MyBusiness Flexi tarifák között bármikor rugalmasan és díjmentesen válthatnak, akár kisebb csomagra is. A Telenor MyBusiness Manager tarifákkal korlátlan belföldi beszélgetést és mobilinternet egyaránt igénybe vehetnek. Emellett megnövelt adatkeret, egyszerre lejáró hűségidő, és összevonható készülékkedvezmények jellemzik az új csomagokat.

Címkék: hírek | tarifacsomag | telenor

Bővebben...

A cyberbullying és az adatvédelem témái érdeklik leginkább a Netbiztos pályázat diákújságíróit

E-mailNyomtatásPDF

Az internet izgalmas lehetőségeket nyújt a gyerekeknek, de nagyon fontos, hogy már fiatalon megtanulják, hogyan lehet kellő odafigyeléssel és tájékozottsággal elkerülni a veszélyes helyzeteket. A Telenor a DUE Médiahálózat idei Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján ismét díjazta azokat a diákújságírókat, akik ötletes videókkal hívták fel társaik figyelmét a biztonságos internethasználat témájára.

Címkék: hipersuli | hírek | netbiztos pályázat | telenor

Bővebben...

Az Oracle tovább erősít az autonóm Cloud Platform szolgáltatásokban

E-mailNyomtatásPDF

Az Oracle korábbi terveivel összhangban, amely szerint az Oracle Cloud Platform összes szolgáltatását autonóm – önvezérlő – funkciókkal vértezi fel, a vállalat most bejelentette az Oracle Autonomous Analytics Cloud, az Oracle Autonomous Integration Cloud és az Oracle Autonomous Visual Builder Cloud szolgáltatások elérhetőségét. Az új generációs PaaS szolgáltatások beépített mesterséges intelligenciát (AI) és a gépi tanulási algoritmusokat alkalmaznak, a kulcsfontosságú operatív feladatok automatizálása révén pedig a felhasználók csökkenthetik költségeiket, a kockázati tényezőket, növelhetik az innovációs erejüket, valamint jövőbe tekintő elemzésekhez juthatnak.

Címkék: hírek | oracle

Bővebben...

Új szerb TV-csomag érhető el Európában a Telekom Srbija és a SES Video révén

E-mailNyomtatásPDF

A Telekom Srbija és a SES Video friss terjesztési szerződésének értelmében a két vállalat új TV-csomagot indít Európában a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción keresztül.

A SES által ma bejelentett többéves megállapodás értelmében a Telekom Srbija az ASTRA 3B műhold kapacitását bérli az új televíziós csatornacsomag kábel-, valamint IPTV hálózatokra történő továbbításához elsősorban Szerbiába, Horvátországba, Bosznia-Hercegovinába, Szlovéniába, Macedóniába, valamint Montenegróba. Az új tévés csomag kezdetben 7 TV-adót tartalmaz majd, köztük az Agro TV, a Film Klub, a Kitchen TV, a Star TV, valamint a Zenska TV adását. További három csatorna pedig idén nyáron kerül majd be a csomagba.

Címkék: hírek | ses | ses video

Bővebben...

Örökítse meg a kalandok legjavát 4K videón és 4K fotón, a legmostohább vadonban is

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic ma mutatta be új, strapabíró, hordozható fényképezőgépét, amelyet kifejezetten a szabadtéri kalandokhoz terveztek. A LUMIX FT7 víz- (akár 31 m mélységig) és ütésálló (akár 2 m esés) is. Új élőképes keresőjével (LVF), 20,4 megapixeles képérzékelőjével és 28 mm-es széles látószögével, valamint 4,6x optikai zoomjával az FT7 bárhová követi a kalandvágyókat földön, vízen és levegőben egyaránt.

A strapabíró, fagy- (akár -10°C-ig) és nyomásálló (akár 100 kgf-ig), ugyanakkor kompakt kialakítás megdöbbentően sok csúcstechnológiás fényképészeti megoldást rejt, hogy egy pillanat se vesszen el a fantasztikus búvárkalandból, a lélegzetelállító, 360 fokos símutatványból vagy a tajtékzó, azúrkék alagútban sikló szörfös száguldásból. A szikláktól a dzsungelen át egy gyors vizes csobbanásig minden megörökíthető 4K és Full HD felbontásban.

Címkék: fényképezőgép | hírek | lumix ft7 | panasonic

Bővebben...

Eljött a digitális nyomdatermékeknél is az irizáló színek és speciális díszítések világa

E-mailNyomtatásPDF

A fénymásolót, a lézeres nyomtatást és az „igény szerinti nyomtatást” feltaláló cég egy újabb nyomdászati elsőséget mondhat ezentúl magáénak: a nyomtatási folyamat során immár egyaránt adott a gyors sebesség, az egy meneten belüli akár 6 szín nyomtatása, és mindez úgy, hogy a négy alapszín mellé egyidejűleg akár különböző rétegekben kombinálva használhatunk két speciális tonert. A Xerox Iridesse™ Production Press az egyetlen olyan nyomdagép, mely képes fémes arany és ezüst speciális toner, CMYK (négyszínnyomás) és clear lakk hatású szárazfestékek egy folyamatban való használatára, mely a nyomdáknak azonnali versenyelőnyt jelent az egyre inkább növekvő digitális nyomdaiparban.

Címkék: hírek | nyomtató | xerox

Bővebben...

Dell Technologies World 2018: új lendület a modern adatközpontokban és a munkavégzésben

E-mailNyomtatásPDF

Michael Dell, a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója nyitotta meg az informatika világának egyik legrangosabb eseményét, a Dell Technologies World 2018 konferenciát. A rendezvényre körülbelül 14 ezer látogatót vártak, és további 35 ezren követték élőben a virtuális Dell Technologies World közvetítéseit és letölthető videóit, hogy megtapasztalják, elképzeljék és megvalósíthassák a digitális jövőt. Az eseményen a vállalat körvonalazta üzleti szempontból legfontosabb prioritásait, illetve bemutatta hogyan bővítette az iparágban legátfogóbbnak és leginnovatívabbnak számító termékkínálatát, amely a peremhálózatokat, központi rendszereket és a felhő alapú számítástechnikát egyaránt lefedi.

Címkék: dell | hírek

Bővebben...

A Fitbit legújabb okosórája, a Fitbit Versa megérkezett Magyarországra

E-mailNyomtatásPDF

A Fitbit, a viselhető fitnesz eszközök piacvezető márkája a mai napon bejelentette, hogy legújabb okosórája, a Fitbit VersaTM már kapható a márka nagyobb kiskereskedelmi partnereinél Magyarországon is. A Versa a Fitbit legkönnyebb fém okosórája kényelmes kialakításával, akár több mint 4 napos üzemidővel1, a felhasználók körében népszerű okos funkciókkal, fejlett egészség és fitnesz megoldásokkal inspirál arra, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki életéből – ráadásul teszi mindezt elérhető áron.

Címkék: fitbit versa | hírek | okosóra

Bővebben...

Rangos TIPA-díjat nyert 2018-ban a Panasonic LUMIX DC-G9 és LUMIX DC-GH5S fényképezőgépe

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic nemrég jelentette be, hogy három kategóriában is megnyerte a 2018-as Technical Image Press Association (TIPA) díjat. A díjat széles körben az egyik legismertebb és legrangosabb fényképészeti díjként tartják számon. A Panasonic LUMIX DC-G9 fényképezőgép a „Legjobb felsőkategóriás, tükör nélküli CSC”, a Panasonic LUMIX DC-GH5S a „Legjobb professzionális fényképezőgép/videokamera”, a Panasonic LUMIX DMC-ZS200/TZ200/TZ220 pedig a „Legjobb felsőkategóriás kompakt fényképezőgép” díját érdemelte ki.

Címkék: fényképezőgép | hírek | lumix | panasonic | tipa

Bővebben...

RGB LED világítású DDR4 memóriát dobott piacra a HyperX

E-mailNyomtatásPDF

A HyperX®, a Kingston® Technology Company, Inc. gaming divíziója bemutatta legújabb memóriamodulját, a Predator DDR4 RGB-t, amely a szabadalmaztatás alatt álló, iparágvezető HyperX Infrared Sync technológiával és az Intel legújabb platformjára optimalizált, Intel XMP-kész profilokkal dolgozik. A memória több alaplapszállító, például az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync, világításszabályozó szoftverével is együttműködik.

Címkék: hírek | hyperx | kingston | memória | ram

Bővebben...

Cisco infrastruktúrán működik a MOL új, 3 dimenziós geológiai kutató rendszere

E-mailNyomtatásPDF

A MOL Landmark DecisionSpace Geosciences 10ep (DSG) alkalmazás alapvetően az olaj- és gázlelőhelyek kutatását, feltérképezését szolgálja, valamint a földfelszín alatt található olaj- és gázkészletek modellezését teszi lehetővé. A Cisco UCS ehhez az alkalmazáshoz biztosítja az adatközponti hátteret.

Címkék: cisco | hírek | mol | rendszer

Bővebben...

9. oldal / 279