2017. Február 21., Kedd

Hírek / Újdonságok

PIXMA G4400: új 4in1 nyomtató a Canontól újratölthető tintatartállyal

E-mailNyomtatásPDF

A Canon bemutatta legújabb „négy az egyben” típusú (nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol),  PIXMA G4400 nyomtatóját, amely a vállalat folyamatos tintaellátó rendszerrel (Continuous Ink Supply System, CISS) működő nyomtatócsaládjának legújabb tagja.

Az újratölthető tintatartályok 7000 színes oldal, fekete-fehér nyomtatás esetében pedig 6000 oldal maximális nyomtatási kapacitást  kínálnak. Az új printerrel egy oldal nyomtatási költsége kiváló minőség mellett is rendkívül alacsony. A pigmentalapú fekete tintákkal a szöveg élesen és tisztán jelenik meg, a színes vízbázisú dye tintákkal pedig élénk színhatású dokumentumok és fényképek nyomtathatók.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | pixma g4400

Bővebben...

Nagy Vatera Lego-lógia

E-mailNyomtatásPDF

Átlagosan 16,4 percenként vásárolnak Lego termékeket a felhasználók, alkalmanként átlagosan 4.145 forint értékben – derül ki a Vatera legújabb elemzéséből, amely az elmúlt egy év felhasználói adatait vizsgálja. Idén szeptemberben, októberben és novemberben is a Lego volt a legnépszerűbb márka az online piactér mintegy 3 millió felhasználójának keresései alapján, a karácsonyi főszezon közeledtével pedig várhatóan decemberben is megőrzi vezető helyét.

Címkék: hírek | lego | vatera

Bővebben...

Nagy teljesítményű, négymagos Wyse 5060 vékony kliens a nagyobb igényű felhasználóknak

E-mailNyomtatásPDF

A Dell bejelentette új, nagy teljesítményű, rendkívül hatékony Wyse 5060 vékony kliensét, amely könnyedén telepíthető és felügyelhető, hatékonyabb biztonsági megoldásokat nyújt, valamint a Citrix, Microsoft és VMware rendszerekkel teljesen kompatibilis virtuális munkakörnyezetet biztosít. A nagyobb igényű dolgozók nagymértékben támaszkodnak a virtuális munkaállomások teljesítményére, illetve fontosak számukra az egységes kommunikációs megoldások (például a Skype for Business). A Wyse 5060 vékony kliens egyaránt biztosítja a felhőalapú környezetekhez szükséges rugalmasságot, hatékonyságot és biztonságot, valamint az alkalmazottak igényeinek megfelelő, nagyszerű felhasználói élményt.

Címkék: dell | hírek | kliens | wyse 5060

Bővebben...

Minden fogtechnikában helyet kaphat ez a 3D nyomtató?

E-mailNyomtatásPDF

A digitális technológiák, köztük a 3D nyomtatás izgalmas változásokat hoznak a fogtechnikai laboratóriumok életébe. Az additív gyártástechnológiák fogorvosi felhasználásának lehetőségei rendkívül széleskörűek, azonban a fogászatban jelenleg közismert 3D nyomtató megoldások magas ára határt szabott a széleskörű felhasználásnak. Az amerikai Formlabs vállalat által fejlesztett Form 2 SLA 3D nyomtató és a Dentál SG alapanyag ezen a kialakult helyzeten tud változtatni. Felborítva az eddigi status quo-t a legkisebb fogtechnikai laborokban is megjelenhet a 3D technológia, és egyre több fogorvosnál találkozhatunk majd 3D nyomtatott segédeszközökkel.

Címkék: 3d nyomtatás | freedee | hírek

Bővebben...

Koller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese

E-mailNyomtatásPDF

Koller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese. A távközlési és híradástechnikai végzettségű szakember összesen 22 éve dolgozik vezetői pozíciókban a Telenor Csoport különböző vállalatainál. A Telenor Magyarországnál 17 évet töltött hálózat-, illetve termékfejlesztési területen, illetve ügyfélszolgálati vezetőként.  2011-14 között a pakisztáni Telenor leányvállalat műszaki vezérigazgató-helyettese volt, majd két évig a Telenor Csoport európai ügyfélkapcsolati IT rendszerek fejlesztési projektjét vezette.

Címkék: hírek | koller györgy | telenor

Bővebben...

Új alapokra helyezi a kis irodák dokumentumkezelési rendszerét a Xerox

E-mailNyomtatásPDF

Napjainkban a kis irodák ugyan rendelkeznek nyomtatókkal, multifunkciós berendezésekkel, azonban ezek javarészt már messze nem azokkal a funkciókkal vannak ellátva, amelyekre a dolgozóknak a feladatok elvégzéséhez valójában szükségük lenne.

A Xerox látva ezeket az eltéréséket fejlesztette ki, és a napokban vezeti be a piacra a Xerox Phaser® 6510 színes nyomtatót és a Xerox WorkCentre® 6515 színes multifunkciós berendezést (MFP). Mindkét gépet arra konfigurálták, hogy könnyen be lehessen azokat állítani, és rendelkezzenek magas produktivitást biztosító funkciókkal, így többek közt a kétoldalú, egyszerűsített szkennelési megoldással. Az MFP-t ugyanakkor felszerelték egy közel 13 centiméteres, applikáció-alapú érintőképernyős felhasználói felülettel, amin megjeleníthető a szkennelt dokumentum nézete, és a szerkesztési beállítások is. Továbbá ez a platform alkalmas az intuitív navigálásra, illetve a munkafolyamatok testre szabására.  Az akár 850 lapos papírkapacitás, illetve a nagyvállalati szegmensben már bevált Super-Fine EA toner használata pedig szintén a felhasználói igények magas szintű kiszolgálását támogatja.

Címkék: hírek | xerox

Bővebben...

A SES még több HDTV csatornát szolgáltat az M7 Groupnak Közép-Kelet-Európában

E-mailNyomtatásPDF

A SES S.A. (Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) a mai napon bejelentette, hogy az M7 Group műholdas televíziószolgáltató további kapacitásokra szerződött és meghosszabbította meglévő szerződését a SES Astra keleti 23,5 fokos pozícióból fogható, 3B műholdjára.

Az új, többéves szerződés értelmében az M7 Group látja el a cseh közszolgálati Česká Televize összes HD csatornájának, valamint az M7 Direct-to-Home (DTH) televíziós platformjának Skylinken keresztül biztosított, új HD csatornáinak műsorszórását Csehországban és Szlovákiában. A megújított, kapacitásbővítésről szóló megállapodás értelmében az M7 Group továbbra is a HD csatornák bőséges választékát biztosítja a Skylink nézőinek. A Skylink több, mint 2 millió háztartást ér el ezekben az országokban, és ezzel piacvezető a műholdas televíziós platformok között.

Címkék: hírek | ses | televízió

Bővebben...

A Trend Micro szakértői felkészítenek a biztonságos ünnepek előtti mobilos online vásárlásra

E-mailNyomtatásPDF

A karácsony előtti rohanásban minden perc számít, így egyre több vásárlást intézünk mobileszközökön keresztül, lassan többet, mint asztali számítógépekről1. Bár a magyarok 49 százaléka tervez vásárlást mobilapplikáción keresztül2, sokan mégsem tudatosítják az ebben rejlő óriási veszélyeket. A Trend Micro biztonsági szakértői összegyűjtötték azokat a legfontosabb tanácsokat, amelyeket mobiltelefonról történő online vásárlás esetén érdemes szem előtt tartanunk, nehogy hackertámadás áldozataivá váljunk.

Címkék: hírek | trend micro | vásárlás

Bővebben...

Zalman: Védd a magánszférád

E-mailNyomtatásPDF

Mutasd a merevlemezes és megmondom ki vagy – ez akár egy igen általános monads is lehetne manapság. Azok számára, akik kényes adatokkal dolgoznak, vagy szeretnék mindenképpen biztonságban tudni a személyes fájljaikat, a Zalman megalkotta az SHE350 titkosított HDD házat.

A hordozhatóság mellett tehát a biztonság a másik komoly előnye a terméknek. Az AES 256 bit XTS titkosítás az egyik legmegbízhatóbb megoldás, melyet az FCC is hitelesített.

Címkék: hdd ház | hírek | zalman

Bővebben...

Megjelent a Fedora 25

E-mailNyomtatásPDF

A Fedora Projekt örömmel jelenti be a Fedora 25 azonnal elérhetőségét, amely a következő nagy lépés a konténerizált, moduláris jövőbe tartó utazásunkban.
A Fedora egy globális közösség, amely együttműködik a szabad és nyílt forráskódú szoftverek fejlesztésének érdekében. A közösség küldetésének részeként, a projekt három kiadást ad ki, melyek mindegyike szabad, Linux-alapú operációs rendszer, amely konkrét használati esetekre lett szabva: Fedora 25 Atomic Host, Fedora 25 Server, és a Fedora 25 Workstation.
Minden kiadás közös alapcsomagokra épül, melyek a Fedora operációs rendszerek alapját képezik. Mint a Fedora minden új kiadása, a Fedora 25 sok hibajavítást és finomhangolást tartalmaz ezekben a mögöttes komponensekben, valamint új és fejlesztett csomagokat is, többek között:

Címkék: fedora | fedora 25 | hírek | szoftver

Bővebben...

Újabb Black Friday akciók a Telekomnál 2016. november 25-27. között

E-mailNyomtatásPDF

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2016. november 25-27-e között. A hétvégére különösen kedvező áru okostelefonokkal, tartozékokkal, a zenehallgatáshoz használt kiegészítőkkel és televízió készülékekkel is készül az telekommunikációs cég. A vállalat az első Black Friday hétvégéhez hasonlóan a második akciós hétvégén is a speciális Vidd el most, és kezdd el fizetni 2 hónap múlva  konstrukcióval, valamint online vásárlás esetén ingyenes kiszállítással kínálja termékeit annak érdekében, hogy megkönnyítse a karácsonyi bevásárlást.

Címkék: black friday | hírek | karácsony | telekom

Bővebben...

9. oldal / 230