2019. Május 23., Csütörtök

Hírek / Újdonságok

Az európai kontinens lehet a vesztese a technológiai megszorításoknak

E-mailNyomtatásPDF

A nyílt és tisztességes verseny korlátozása nem csökkenti a biztonsági kockázatokat, ugyanakkor növeli a telekommunikációs költséget és késlelteti a digitális átállást az európai kontinensen – hívja fel a figyelmet Austin Zhang, a Huawei Technologies közép-kelet-európai régiós vezetője az amerikai külügyminiszter látogatása kapcsán. A vállalatvezető szerint amerikai tisztviselők egy csoportja politikai nyomás alá igyekszik helyezni az európai országokat, és állítólagos biztonsági okokra hivatkozva megpróbálja kizáratni piacaikról a Huawei Technologies-t. A vezető bízik benne, hogy az ügyfelek nem a teljesen alaptalan vádak, hanem saját tapasztalataik alapján jutnak helyes következtetésre a vállalattal kapcsolatban.

Címkék: hírek | huawei

Bővebben...

Elegancia és sokoldalúság – megérkezett a Samsung Galaxy Tab S5e

E-mailNyomtatásPDF

Az új Galaxy Tab S5e okosfunkciók egész sorát hozza el egy minden eddiginél könnyebb és vékonyabb vázban. A tablet 10,5 colos kijelzője és kiemelkedő akkumulátorkapacitása gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki a szórakozásra szánt percekből és kompromisszumok nélkül, folyamatos hálózati kapcsolat mellett élvezzük kiemelkedő minőségben a tartalmakat.

„Az új, keskeny formatervezésű és kiemelkedő teljesítményű Tab S5e tablet rendkívül versenyképes áron érkezik – mondta DJ Koh a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának elnöke és vezérigazgatója. – A hatékony munka titka a folyamatos hálózati kapcsolat és a fejlett digitális intelligencia. A Tab S5e úgy gondoskodik ezekről, hogy közben hatalmas, kiemelkedő felbontású képernyőjén a minőségi szórakozást is lehetővé teszi.”

Címkék: galaxy | hírek | samsung | tablet

Bővebben...

Így néz ki a Huawei első magyar élmény alapú üzlete

E-mailNyomtatásPDF

Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store. A Shopmark bevásárlóközpontban most szombaton, február 16-án nyíló bolt ünnepélyes megnyitóján a gyártó az egyszeri készülékajánlatok mellett az érzékekre ható különleges aktivitásokkal is készül, amelyek segítségével a látogatók próbára tehetik a Huawei csúcskészülékeinek képességeit is. A rendezvényt követően az új üzlet havi rendszerességgel nyújt látványos programokat a vásárlók számára.

Címkék: hírek | huawei | üzlet

Bővebben...

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung bemutatta új QLED TV kínálatát a portói Alfandega Porto Kongresszusi Központban megrendezett Samsung European Forum kiállításon. Az új termékek között megtalálható a 65-98 colos méretekben érkező QLED 8K Q950R televízió, valamint a 43-82 colos méretekben elérhető QLED 4K Q90/85/80/70/60R televíziók is. Az új termékek 2019 márciustól kezdve érkeznek Magyarországra.

Címkék: hdr10+ | hírek | kiállítás | qled | samsung | televízió

Bővebben...

Szeretettel várunk az EOS R kreatív világában!

E-mailNyomtatásPDF

Ma mutatja be a Canon Europe az EOS RP modellt, amely egy kicsi, könnyű és praktikus full frame tükörnélküli fényképezőgép, kifejezetten haladó hobbifotósok számára. A forradalmi EOS R rendszer vívmányaira építve ez a gép remek kreatív társ utazásokra, tájkép vagy portré fotózáshoz, és videózáshoz is. Az EOS RP a fél éve bevezetett EOS R rendszer előnyeit hordozza, mint amilyen a világ eddigi leggyorsabb autofókuszai. A Canon jelenlegi legkisebb és legkönnyebb full frame digitális cserélhető objektíves fényképezőgépével könnyen készíthetnek fantasztikus minőségű képeket és videókat úgy, hogy használhatják vele korábbi Canon EF és EF-S objektívjeiket is.

Címkék: canon | eos r | fényképezőgép | hírek | objektív

Bővebben...

A Canon a jövőt hozta el ma: 6 vadonatúj objektívet fejlesztett az EOS R rendszerhez

E-mailNyomtatásPDF

Az objektívek gyártásában a világon vezető szerepet betöltő Canon Europe ma újra bizonyítja elkötelezettségét a nemrégiben bevezetett EOS R rendszer és RF foglalat további fejlesztése mellett. 2019-ben 6 vadonatúj objektívet dob piacra így eléri a 140 milliós gyártott darabszámot az EF és RF objektívek teréni. A fotózás és videózás eddigi határait áttörő innovatív Canon EOS R rendszer és RF választék a felhasználók számára korlátok nélküli kreativitást tesz lehetővé a tehetségük kibontakozását segítő eszköztárral.

Címkék: canon | eos r | fényképezőgép | hírek | objektív

Bővebben...

A Bang & Olufsen bemutatta új, vezeték nélkül tölthető Beoplay E8 2.0 fülhallgatóját

E-mailNyomtatásPDF

Kiváló hangzás, gyönyörű design, exkluzív anyagok. Ez a Beoplay E8, a Bang & Olufsen első igazán vezeték nélküli fülhallgatója. Az E8 azoknak készült, akik nem szeretnének lemondani a hangzásról és a dizájnról a vezeték nélküli szabadság érdekében. Az eszközbe épített intuitív érintésvezérlés teljes körű irányítást biztosít használójának a zene, a hívások és a hangutasítások felett.

Címkék: apcom | beoplay | füllhallgató | hírek

Bővebben...

Tovább terjeszkedik a Huawei Magyarországon

E-mailNyomtatásPDF

Tavaly a Huawei Technologies Hungary összesített – nem auditált – árbevétele Magyarországon megközelítette a 80 milliárd forintot. A vállalat idén is növekedésre számít, és tovább fejleszti Kínán kívüli legnagyobb, tíz éve alapított magyarországi gyártó- és logisztikai központját. Itt már az Ipar 4.0 koncepciónak megfelelően a legkorszerűbb felhős technológiával tesztelik és ellenőrzik a gyártott hálózati távközlési és infokommunikációs eszközöket.

Címkék: hírek | huawei

Bővebben...

A PayPal P2P szolgáltatásával mostantól ingyenesen küldhet pénzt barátainak és családtagjainak

E-mailNyomtatásPDF

A PayPal 25 európai országban, köztük Magyarországon is bevezeti díjmentes P2P1 szolgáltatását, amely elsősorban a családi és baráti körben fennálló kis összegű tartozások rendezésére kínál megoldást. Az új szolgáltatás segítségével díjmentesen küldhetünk, fogadhatunk, és kérhetünk pénzösszegeket a már magyar nyelven is rendelkezésre álló PayPal weboldalon, és PayPal mobilapplikációval. A szolgáltatás díjmentes függetlenül attól, hogy a PayPal-számlához rendelt bankszámla, bankkártya, vagy a PayPal egyenleg szolgál a tranzakció fedezetéül

Címkék: hírek | paypal

Bővebben...

Frissíttette NVMe SSD kínálatát a Samsung

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung bővíti NVMe SSD kínálatát, az új 970 EVO Plus széria kiemelkedő teljesítményt és akár két terabájtos kapacitást kínál. Az új szilárdtest-meghajtók a gamerek és a professzionális felhasználók számára egyaránt jelentenek mérföldkövet, segítségükkel az intenzív adatfeldolgozást igénylő műveletek is könnyedén elvégezhetők.

Címkék: hírek | samsung | ssd

Bővebben...

Ismét ringbe szállnak a magyar startupok a régió legnagyobb energetikai versenyén

E-mailNyomtatásPDF

Immár ötödik alkalommal rajtolt el február 11-én a PowerUp! verseny, amelyen a résztvevők nem csupán az 50 000 eurós fődíjért szállhatnak ringbe, hanem annak a lehetőségéért is, hogy vállalkozásukat nemzetközi szinten fejlesszék. Az InnoEnergy szervezésében megvalósuló verseny Kelet-Közép-Európa legnagyobb, startup vállalkozások számára kiírt megmérettetése, amely olyan területeket érint, mint az energetika, a mobilitás, a tiszta levegő, a cleantech, a fűtés és az okos megoldások.

Címkék: hírek | startup | verseny

Bővebben...

8. oldal / 300