Hírek / Újdonságok

A Google Earth újdonsága

E-mailNyomtatásPDF

Google Earth

A Google Earth-től megszokhattuk, hogy érdekes képet mutat világunkról, szebbnél-szebb tájakon nézhetünk szét fotelünkből. Újdonság, hogy most már akár tökéletesen a helyszínen érezhetjük magunkat a 360 fokos panorámaképeknek köszönhetően. A Google Earth-ben eddig is volt egy úgynevezett Photo Layer, ami a helyszínen készült 2D-s képekkel szolgált (a fotók a Panoramiótól származtak). 

Címkék: google earth | hírek

Bővebben...

Az internetet is elérte az árvíz

E-mailNyomtatásPDF

A Brüsszelben napok óta tartó esőzések, komoly károkat okoztak az országnak, az árvizek pedig már az internetre is kihatással vannak. Jelentős károk keletkeztek a távközlési hálózatokban is, így az internet elérés is akadozik. 

Címkék: árvíz | domain | hírek | internet

Bővebben...

Feltámadt a LimeWire

E-mailNyomtatásPDF

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a RIAA kérését teljesítendő az amerikai szövetségi bíróság betiltotta a Gnutella-alapú fájlmegosztó kliens, a LimeWire működését. Most, nem egészen harminc nap elteltével, a LimeWire visszatért és jobb, mint valaha. A titkos fejlesztő csapat, mely új életet lehelt a nagyban népszerű kliensbe, nem csak a feltámasztásról gondoskodott, de néhány újítással fel is javította a LimeWire-t. 

Címkék: hírek | limewire

Bővebben...

Megérkeztek az Angry Birds plüssök!

E-mailNyomtatásPDF

Angry Birds Plush

A nagy népszerűségnek örvendő Angry Birds című mobil-játék malac- és madárfiguráiból készült plüssöket immár megrendelhetjük a http://shop.angrybirds.com oldalon, mindössze 15 dollárért. A játék eredetileg iPhone és iPod Touch platformra lett fejlesztve és egy csapásra megkedvelték a felhasználók. Ezt bizonyítja a mai napig eladott 6,5 millió eladott példány. 

Címkék: angry nirds | hírek

Bővebben...

Megérkezett az új uTorrent, extrákkal felszerelve

E-mailNyomtatásPDF

uTorrent

A napokban látott napvilágot az uTorrent 2.2-es verziója. A megjelenéssel együtt a független kiadókkal kötött megállapodást is igyekeznek népszerűsíteni, így a 65 millió felhasználó ingyen töltheti le a Four Eyed Monsters című filmet. Az elmúlt hónapokban a cég két kísérleti klienst adott ki (Falcon, Griffin), melyekben a különböző újításokat tesztelhették a felhasználók.

Címkék: hírek | utorrent

Bővebben...

588. oldal / 625