2018. December 15., Szombat

Hírek / Újdonságok

„UK Internet Porn Block Plan” – Az Egyesült Királyság blokkolna minden pornó oldalt

E-mailNyomtatásPDF

Jessica Alba

A jelenleg Ausztráliában már érvényben lévő drákói törvények úgy látszik a brit kormánynak is megtetszettek. Tervbe került ugyanis, hogy az angol felső vezetés az internet szolgáltatók segítségével blokkolja a pornó oldalak otthoni elérését. Eszerint a jövőben a fogyasztónak kéne folyamodnia a szolgáltatóhoz, hogy az térítés ellenében elérhetővé tegye a tizennyolcassal karikázott szaftos tartalmakat is.

Címkék: anglia | hírek | internet | pornó

Bővebben...

A francia humanoid robot, Romeo

E-mailNyomtatásPDF

Aldebaran Robotics Romeo

A párizsi illetőségű Aldebaran Robotics képeket bocsátott közre új fejlesztéséről, Romeóról, az emberszerű robotról. Romeo valószínűleg a jövő év márciusában kerül piacra a maga 140 cm-es magasságával, 40 kg-os tömegével és kőkemény 250.000 €-s árcédulájával.

Címkék: aldebaran robotics | hírek | robot | romeo

Bővebben...

Julian Assange önmagáról és álmai nőjéről

E-mailNyomtatásPDF

Julian Assange

Julian Assange bizony nem egy társkereső oldalon hagyta ott keze nyomát. A következők például a Plenty of Fish oldalán voltak fellelhetőek Mr. Assange-ről, amíg a profilt inaktivitás miatt nem törtölték: “Magamról: mind fizikálisan, mint intellektuálisan harcias; malacképű, abszolutista, megalomániás, minden statisztika extrém kivétele, egy nehéz személyiség és ember… és ezek persze még csak a jó tulajdonságaim." További elriasztás a http://iq.org címen.

Címkék: julian assange | wikileaks

Bővebben...

Terjeszkedik a Google a televíziós iparban is

E-mailNyomtatásPDF

Google TVA jövő év során a Google tovább kíván terjeszkedni a televíziós iparban. Ennek egyik lépése a nemrég megvásárolt Widevine volt. Robert Kyncl, aki korábban a Netflix-nél dolgozott, jelenleg is tárgyalásokat folytat a nagy stúdiók képviselőivel, hogy a sikerfilmek minél hamarabb elérhetőek legyenek a Google rendszerén keresztül.

Címkék: google tv | hírek

Bővebben...

A Google dollármilliókat invesztál a palesztin tech iparba

E-mailNyomtatásPDF

Google

A hónap folyamán korábban a Google már küldött csapatokat a palesztin Gázai övezetbe illetve a terület nyugati partjára, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen a helyi vállalkozókkal és technológiai fejlesztőkkel. Ahogy az egy palesztin tech blogból kiderül a Google többrétű találkákat szervezett, melyek többek között közös műhelyeknek és más eseményeknek is otthont adtak. 

Címkék: google | hírek

Bővebben...

584. oldal / 633