Hírek / Újdonságok

Hasznos funkciókkal bővült a Hotmail

E-mailNyomtatásPDF

HotmailA Microsoft június során számos frissítést eszközölt a Hotmail-t illetően, köztük olyanokat, melyeket még be sem jelentettek hivatalosan. Akad köztük olyan, mely új lehetőségeket biztosít, de számos olyan változást is eszközöltek, mely a felhasználói felületet érinti.

Címkék: hírek | hotmail | microsoft

Bővebben...

Radikális változások a legújabb Chrome-ban

E-mailNyomtatásPDF

A Google Chrome legújabb verziója (Canary Build - 14.0.802) számos változást hordoz az alkalmazások, könyvjelzők, valamint a leggyakrabban látogatott oldalak megjelennek. A Google célja, hogy a böngészésre használt területet maximalizálja, ami magában foglalja a címsor és a kiegészítő gombok eltüntetését is.

 

Chrome

Mielőtt nekiáll az ember a változásokat keresni, frissítse a böngészőt a legfrissebb canary verzióra, majd az about:flags oldalon ki kell választani a számunkra megfelelőnek tűnő kísérleti elemeket. Ezek között található a begépelt URL-ek szinkronizálása, az új tab page használata, valamint az kompakt navigáció. A kiválasztás után a Relaunch gombot kell megnyomni, és máris élvezhetjük az újdonságokat.

Címkék: chrome | google | hírek

Bővebben...

Volt dolgozók perelik a Sony-t - akik tudtak a hibákról, lapátra kerültek

E-mailNyomtatásPDF

PlayStation Network

Az elmúlt hónapok kétségtelenül egyik legfelkapottab témája a Sony playStation Network elleni támadás volt. Ugyan a szolgáltatások azóta ismét elérhetőek, a cég jelenleg rengeteg peres üggyel néz szembe miattuk, köztük számos, a támadás előtt pár héttel elbocsájtott dolgozó jogi panaszaival.

Címkék: hírek | playstation network | sony

Bővebben...

Következő generációs Windows akár már ma

E-mailNyomtatásPDF

MicrosoftA sajtó által Windows 8 néven emlegetett, ám a Microsoft által szerényen csak a "Windows következő generációjaként” becézett új operációs rendszer bővelkedik a kényelmi funkciókban. Már a Windows 7 is hatalmas minőségi ugrás volt. Az elhibázott Vista gyengeségein túllépve egy használható és pofás operációs rendszert kaptunk.

Címkék: hírek | microsoft | windows 8

Bővebben...

Újabb állítólagos vírus terjed a Facebook-on

E-mailNyomtatásPDF

FacebookSzinte nem telik el hét anélkül, hogy ne bukkanna fel újabb Facebook vírus, mely különböző tartalmakat kínálva igyekszik csábítani a felhasználókat. Míg eddig csak videók és képek, valamint lájkolható oldalak jelentettek veszélyt, most az eventek és a chat is lépre csalhatja a gyanútlan felhasználókat.

Címkék: facebook | hírek | vírus

Bővebben...

582. oldal / 668