Hírek / Újdonságok

A Dell EMC új HCI-fejlesztései megkönnyítik a bevezetést

E-mailNyomtatásPDF

A Dell EMC bejelentette HCI-termékkínálatának frissítéseit, amelyek egyszerűbbé teszik a hiperkonvergens infrastruktúra bevezetését. Az újdonságok közé tartoznak a VxRail eszkülék, a VxRack rendszerek, az XC-sorozat és az új, rugalmas felhasználási modellek, amelyek segítségével még könnyebb az IT-megoldások beszerzése, üzembe helyezése és kezelése.

Címkék: dell | dell emc | hci | hírek

Bővebben...

varioPRINT 140: új monokróm nyomtatók a Canontól

E-mailNyomtatásPDF

varioPRINT 140 néven a Canon új kereskedelmi célú nyomtatót dob piacra. Az előd varioPRINT 135 termékcsalád útját folytató új sorozat egyedülálló produktivitást, kiváló monokróm nyomtatási minőséget, és kibővített utófeldolgozó opciókat kínál, amelyeket az új Océ PRISMAsync 5 nyomtatásvezérlő tesz lehetővé.

Az új varioPRINT 140 sorozat csúcsmodellje percenként 143 A4 oldal nyomtatására képes mind egy-, mind kétoldalas módban, elnyerve ezzel a leggyorsabb nyomtató díját a kis és közepes volumenű kereskedelmi nyomtatók kategóriájában. A javasolt havi nyomtatási mennyiség a 800 ezer A4 oldalt is elérheti (ami az előd varioPRINT 135-sorozat produktivitásának több mint duplája), míg a havi nyomtatási volumen csúcsa elérheti akár a 2,2 millió A4-es oldalt is. A varioPRINT 140-nel egy időben jelennek meg a piacon az új varioPRINT 130 és varioPRINT 115 modellek is, amelyek nyomtatási sebessége percenként 133, illetve 117 nyomat A4-es méretben.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | varioprint 140

Bővebben...

A Logitech bemutatja: konferenciakamera kis terekre optimalizálva

E-mailNyomtatásPDF

A Logitech a héten jelentette be legújabb konferenciakamera megoldását a Logitech® MeetUp-ot. A kifejezetten kis konferencia- és tárgyalótermekre tervezett MeetUp 120 fokos látószöge segítségével mindenki tisztán látható, aki részt vesz a videó konferencián. A kis termek akusztikájára kifejlesztett hangrendszer és a kompakt dizájn minimalizálja a kábelek okozta rendetlenséget. A MeetUpot csak csatlakoztatni kell az USB porthoz és már készen is áll a működésre.

Címkék: hírek | kamera | logitech | meetup

Bővebben...

A Dell EMC 14. generációs PowerEdge szerverekkel ösztönzi az informatikai átalakulást

E-mailNyomtatásPDF

A Dell EMC bemutatja a PowerEdge szerverek legújabb kínálatát, amellyel segíteni kívánja ügyfelei informatikai átalakulását. A 14. generációs Dell EMC PowerEdge biztonságos, egyben skálázható számítástechnikai platformot alkot, amely tökéletes alapot biztosít a felhőalapú, analitikai vagy a szoftveralapú adatközpontoknak.

Címkék: dell | dell emc | hírek | szerver

Bővebben...

Nem az üzlet miatt tartja fontosnak a Xerox a fenntarthatóságot

E-mailNyomtatásPDF

A társadalmi, gazdasági és környezeti fenntarthatósági teljesítménye alapján a Xerox idén is, ahogy immár nyolc éve folyamatosan, elnyerte az EcoVadis arany fokozatú kitüntetését. A világszerte elismert, független szervezet - amely minden esztendőben 110 ország, 150 szektorát vizsgálva állítja fel a vállalatokra vonatkozó fenntarthatósági rangsorát – értékelésében kiemelte, hogy a Xerox nem csupán a saját iparágát tekintve jár az élen. Bekerült azon cégek szűk körébe is, amelyek az összes szektorra vetítve a legjobb eredményt érték el a felmérés készítésekor. A vállalat elkötelezettsége hosszú múltra tekint vissza ezen a területen. A vezetői sosem üzleti szempontok miatt tartották fontosnak a fenntarthatóságot. Sokkal inkább az a jövőbe vetett hit, világlátás vezérelte őket, amely azon alapul, hogy a környezetünk védelme, az emberi kapcsolatok erősítése jótékonyan hat a fejlődésre, a modernizációra és ezzel együtt hozzájárul a gazdasági mutatók javulásához is.

Címkék: fenntarthatóság | hírek | xerox

Bővebben...

A Lexmark bemutatja a nagyigényű munkacsoportoknak szánt A3-as nyomtatómegoldások legújabb generációját

E-mailNyomtatásPDF

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

Címkék: hírek | lexmark | nyomtató

Bővebben...

A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket

E-mailNyomtatásPDF

A Logitech saját, gamer márkája a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech® G433 7.1 Gaming Headsetet és a Logitech® G233 Prodigy Gaming Headsetet. A fejhallgatók szabadalmaztatott Pro-G™ hangsugárzókkal, pehelykönnyű, kifejezetten kényelmes kialakítással érkeznek.

„Ha sokat játszol, nagyon fontos, hogy rendelkezz egy profi headsettel” - mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. - „Zenekedvelőként szintén elengedhetetlen egy jó minőségű fejhallgató. Az új headsetek mindkét igényt kielégítik, probléma nélkül használhatod őket egyaránt számítógépen és konzolon is. A divatos megjelenésnek, a Pro-G hangsugárzóknak és az eltávolítható boom mikrofonnak köszönhetőem akár az utcán is élvezheted a kimagasló hangminőséget.”

Címkék: gaming | headset | hírek | logitech

Bővebben...

A legjobb magyar startupokat várja a Telenor Accelerate program

E-mailNyomtatásPDF

A tavalyi sikeres programot követően a Telenor Magyarország másodszor is meghirdeti startupokat támogató akcelerátor pályázatát. A www.telenor.hu/accelerate oldalon szeptember 4-ig jelentkezhetnek a vállalkozások, amelyek közül három vehet részt az intenzív fejlesztőprogramban. A nyertes startupok szakértő mentorokhoz, tapasztalt felsővezetőkhöz, pénzügyi forrásokhoz, befektetőkhöz, valamint a Telenor Csoport nemzetközi ügyfélköréhez és partnerhálózatához hozzáférve nyerhetnek a fejlődésükhöz szükséges lendületet és befektetést.

Címkék: accelerate | hírek | startup | telenor

Bővebben...

Interjú Zoë Kravitzzel

E-mailNyomtatásPDF

K: Mesélj a „365 nap nyár”-ról, miről is szól ez?
V: Ez egy verseny. A Canon keresi azt a történetmesélőt, aki egy éven keresztül 365 új történetet akar átélni a világ minden táján. Azért társultam a Canonnal, hogy az embereket az „Live for the story” életfelfogás megvalósítására buzdítsam. Ennek az a lényege, hogy arra ösztönözzük az embereket, hogy életük minden pillanatát a legteljesebb mértékben éljék át, bármennyire is hétköznapinak tűnik az a pillanat. Nagyon élvezném, ha egy évet azzal tudnék eltölteni, hogy beutazom a világot és megosztom a naponta felkutatott történeteket.

Címkék: canon | hírek | interjó | zoe kravitz

Bővebben...

Új kategóriákkal és lehetőségekkel várja a jelentkezőket a 2018-as Sony World Photography Awards

E-mailNyomtatásPDF

Elindult a jelentkezés a világ egyik meghatározó fotópályázatára, a 2018-as Sony World Photography Awards-ra. A fotóversenyre ingyenesen lehet nevezni a www.worldphoto.org weboldalon.

Újdonságokkal várja a jelentkezőket a 11. évfordulóját ünneplő Sony World Photography Awards fotópályázat. A professzionális versenyre már "Kreatív" és "Felfedezés" kategóriákban is lehet nevezni, a nyertesek előtt pedig új támogatási lehetőségek nyílnak meg a jövőbeni projektjeik finanszírozásához.

Címkék: fényképezés | hírek | sony | swpa | verseny

Bővebben...

A Huawei a világ 88. legértékesebb márkája a Forbes szerint

E-mailNyomtatásPDF

A Huawei egyetlen kínai márkaként felkerült a FORBES legértékesebb márkákat összegző 2017-es (Most Valuable Brands) listájára. Az összeállítás szerint a vállalat márkaértéke egy év alatt 9 százalékkal emelkedve, 7,3 milliárd dollárra nőtt.

A Forbes minden évben összeállítja a világ 100 legértékesebb márkájának listáját, amelyre több mint 200 nemzetközi jelöltből választja ki a legjobbakat. Idén a Forbes 88. helyre rangsorolta a Huawei-t, amely 2016-ban az ágazatot túlteljesítő növekedést mutatott. A vállalat tavalyi kiváló teljesítménye 2017 első negyedévében is folytatódott, a Huawei okostelefon szállításai folyamatosan gyarapodtak ebben az időszakban is, mára az IDC, az SA és a Trendforce kutatásai szerint is a Huawei a harmadik legnagyobb okostelefon szállító a világon, Kínában pedig az első helyet foglalja el.

Címkék: forbes | hírke | huawei | lista | márka

Bővebben...

5. oldal / 245