2018. December 12., Szerda

Hírek / Újdonságok

A világon kétféle ember létezik – Vagy mégsem?

E-mailNyomtatásPDF

Van, aki sóval és borssal eszi a káposztás tésztát, és van, aki cukorral. Van, aki középen nyomja a fogkrémet és van, aki a tubus végén. De hogy jön ez a mobilnetezéshez? A Telenor új reklámkampányából kiderül.

Az október 25-én indult integrált kampány célja, hogy bemutassa a Telenor rugalmasan használható mobilnet csomagjait és azt a hétköznapi tényt, hogy bár hajlamosak vagyunk ellentétekben és végletekben gondolkodni, az életünk és a szokásaink változhatnak és velük együtt mi is. Pont ezért, a Telenornál mostantól a belföldi mobilnet csomagok rugalmasan rendelhetőek, cserélhetőek, lemondhatóak akár havonta, az ügyfelek igényei szerint.

Címkék: hírek | mobilnet | reklámfilm | telenor

Bővebben...

A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

E-mailNyomtatásPDF

Ahogy az új nemzedék elárasztja a munkaerőpiacot, egyre fontosabbá válik a kiemelkedő felhasználói élmény a munkavállalók, és az ügyfelek számára egyaránt. Ha a munkaerőt jobb technológiákkal, köztük a megfelelő monitorokkal látjuk el, a munkavállalók jobb körülmények között és hatékonyabban tudnak dolgozni, ami az ügyfeleknek nyújtott élmény javulását vonja maga után2. Az adatok mennyiségének ugrásszerű növekedése egyre jobb megjelenítési eszközök bevezetését teszi szükségessé. Felmérések3 szerint az adatok látványosabb megjelenítése érdekében egyre nagyobb a kereslet a nagyobb méretű és felbontású monitorok, a többfeladatos munkavégzést segítő eszközök, valamint a rendezett munkaterületek iránt. Rengeteg szakember már az ezredfordulós generáció tagjai közül kerül ki, ezért azok a vonzó kialakítású monitorok, amelyek elősegítik a produktivitást kulcsszerepet töltenek majd be a tehetséges munkaerő bevonzásában és megtartásában4.

Címkék: dell | hírek | monitor | ultrasharp

Bővebben...

5 év kiterjesztett garancia Panasonic Lumix LX100II fényképezőgépekre

E-mailNyomtatásPDF

Az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépek jótállási idejét kettőről öt évre növeli a Panasonic, amennyiben a vásárló a kampányidőszak alatt regisztrál az akció weboldalán.

Lumix LX100II a prémium kompakt fényképezőgép
A nemrég bemutatott Lumix LX100 II a nagy sikerű LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda. Az immár hetedik generációs LX-sorozat minden utcai fotós ideális társa. Az új gép formáját az LX100-tól örökölte, de számos fejlesztés található benne.

Címkék: fényképezőgép | garancia | hírek | lumix | panasonic

Bővebben...

Az Oracle Openworld további újdonságai: személyre szabott digitális asszisztens, üzleti felhasználásra kész blokklánc és új biztonsági funkciók

E-mailNyomtatásPDF

Oracle Digital Assistant
Az AI valódi digitális asszisztensekké alakítja a chatbotokat, amelyek segítenek az alkalmazottaknak a felhasználói tevékenység egyszerűsítésében, a hatékonyság növelésében és a termelékenység javításában.

Címkék: hírek | openworld | oracle

Bővebben...

Készítse fel vállalkozását az ünnepi rohamra

E-mailNyomtatásPDF

Megjelent a PayPal „Készítse fel vállalkozását az ünnepi forgalomra” című e-könyve, amelyben a fizetési szolgáltató a legfrissebb online fogyasztói kutatások eredményei alapján osztja meg az e-kereskedelem szereplőivel, hogy miként tudják maximalizálni az értékesítést az ünnepek alatt.

Címkék: hírek | paypal | ünnep | vásárlás

Bővebben...

Larry Ellison kijelölte a felhő jövőjének útját

E-mailNyomtatásPDF

Az Oracle 175 országból több mint 60 000 ügyfelet és partnert, valamint 19 millió virtuális résztvevőt lát vendégül az Oracle OpenWorld 2018 rendezvényen, a világ leginnovatívabb felhőtechnológiai konferenciáján (október 22-25.)

Az Oracle OpenWorld nyitóbeszéde alatt Larry Ellison, az Oracle elnök-vezérigazgatója és műszaki vezérigazgatója osztotta meg elképzeléseit egy második generációs felhővel kapcsolatban, amelyet kifejezetten a nagyvállalatok számára fejlesztettek, illetve technológiailag fejlettebb és biztonságosabb, mint bármely más felhőmegoldás a piacon.

Címkék: felhő | hírek | oracle

Bővebben...

Mostantól a méheket is mesterséges intelligencia figyeli

E-mailNyomtatásPDF

Az Oracle és a World Bee Project úttörő megközelítéssel vizsgálják a méhpopulációk hanyatlásának okait, illetve igyekszenek elősegíteni a világ legfontosabb beporzó állatainak fennmaradását. Az új projektben használt felhő technológia segít a mezőgazdasági ökoszisztémákban fellelhető mézelő méhek életének nagyon részletes megértésében. A ’World Bee Project Hive Network’ távoli adatgyűjtés révén nyer ki információkat a kaptáraktól, amelyek az Oracle Cloud-ba továbbítódnak, majd ott elemző eszközök segítségével – ideértve a mesterséges intelligencia (AI) és adatvizualizációs technológiákat – a kutatók bővebb információt kaphatnak a méhekről és azok környezethez való kapcsolatáról.

Címkék: hírek | mesterséges intelligencia | oracle

Bővebben...

Rákattantak a fiatalok a Telenor chatrobotjára

E-mailNyomtatásPDF

Szeptember 19-én indította útjára a Telenor a biztonságos netezésről szóló, de a témát emészthető módon megközelítő alkalmazását a Messengeren. A ChatStory – a te sztorid chatrobotban egy alaptörténetet követően a játékos választhatja meg, miként folytatódjanak az események, a szálak pedig tanulságos történetté formálódnak. Az indulás óta 30 nap alatt több mint 5000 játékos összesen több mint 7300 játékot indított.

Címkék: chatrobot | hírek | telenor

Bővebben...

Már a magyarok is tévézhetnek 8K-ban az otthonukban

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung Electronics a világon elsőként kereskedelmi forgalomban is elérhetővé tette a 8K televíziót. A Q900R QLED 8K TV széria három - 65, 75 és 85 colos - képernyőméretben mostantól Magyarországon is megtalálható a boltok polcain. A készülék a Samsung saját fejlesztésű, mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiájának köszönhetően bármely tartalmat képes 8K felbontásban megjeleníteni, így a felhasználóknak hazánkban is magával ragadó, igazán lenyűgöző vizuális élményben lehet részük, bármit is néznek épp a 8K televíziójukon.

Címkék: hdr10+ | hírek | qled | samsung | televízió

Bővebben...

A jövőbe vezető út elektromos autókkal van kikövezve

E-mailNyomtatásPDF

A Bloomberg 2018-as Electric Vehicle Outlook jelentése szerint 2040-re az újautó-értékesítések 55 százalékát, illetve a teljes járműállomány 33 százalékát elektromos autók adják majd. Napjainkban tehát már nem az a kérdés, hogy átállunk-e az elektromos közlekedésre, hanem az, hogy mikor és hogyan megy végbe ez az átalakulás. Ehhez mind a járművek üzemeltetésében, mind a kapcsolódó infrastruktúra kiépítésében fontos lépésekre van szükség, az érintett vállalatoknak pedig számos kérdést kell átgondolniuk. A téma a Hungexpón éppen zajló Automotive Hungary rendezvény kapcsán különösen aktuális. Ezért a kiállítás egyik résztvevőjeként a Schneider Electric, az elektromosautó-töltők piacának szakértője és meghatározó szereplője összegyűjtötte a legfontosabb pontokat, illetve tippeket a felkészüléshez.

Címkék: elektromos autó | hírek | schneider electric

Bővebben...

Új számlás tarifacsaláddal jelentkezik a Telenor, és a vállalat weboldala is megújul

E-mailNyomtatásPDF

Telenor Blue+ néven a Telenor Magyarország olyan új havidíjas tarifacsomagot vezet be, amely hónapról hónapra rugalmasan képes igazodni az ügyfelek igényeihez.  A legolcsóbb Telenor Blue+ tarifacsomag már havi 2990 forinttól elérhető, és akár 100 gigabájtos adatcsomagot is lehet rendelni hozzá, míg a felső kategóriás Telenor Blue+ XXL díjcsomag korlátlan hanghívást, SMS küldést és mobilinternetet1 biztosít belföldön.

Címkék: blue+ | hírek | tarifacsomag | telenor

Bővebben...

További cikkeink...

4. oldal / 288