2019. Május 23., Csütörtök

Hírek / Újdonságok

Átlátszó OLED kijelzőkoncepciót mutatott be a Panasonic a Salone Del Mobile kiállításon

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic a mai napon a világ legnagyobb és legrangosabb bútor és életstílus kiállításán, a Salone del Mobilén mutatta be átlátszó OLED kijelzőkoncepcióját. Az innovatív koncepciót a svájci Vitra bútormárka standjának részeként állították ki.

Az átlátszó OLED kijelző egy üveges szekrényre hasonlít: egy fa keret foglalja magába a látszólag sima üveglapot. A kialakítása miatt az egység természetes módon illeszkedik napjaink bármely lakberendezési teréhez. Amikor azonban bekapcsolják a készüléket, az üveglap egy élénk OLED kijelzővé változik.

Címkék: hírek | kiállítás | oled | panasonic | televízió

Bővebben...

A Canon legfrissebb újratölthető tintatartályos nyomtatói gazdaságos nyomtatást biztosítanak

E-mailNyomtatásPDF

A Canon Europe három kompakt, költséghatékony, újratölthető tintatartályos nyomtatóval bővíti a PIXMA G sorozat palettáját. A kis irodáknak vagy otthonról dolgozó, induló vállalkozóknak szánt Canon PIXMA G6050 szkennelésre és fénymásolásra is képes multifunkciós színes nyomtató, amelynek előlapján kétsoros LCD kijelzővel ellátott, praktikus dönthető panel található.

Címkék: canon | g5050 | g6050 | hírek | nyomtató | pixma

Bővebben...

Egyszerűsíti az IoT elterjedését a Vodafone Business és az Arm

E-mailNyomtatásPDF

A megállapodás kiterjed az iSIM és IoT („dolgok Internete”) szoftver- és hálózati szolgáltatásokra, amelyek célja a komplexitás csökkentése, valamint az IoT eszközök teljesen nyílt, távoli kezelése.

Az Arm és a Vodafone stratégiai megállapodást kötött, amelynek célja a „dolgok Internete” (IoT) megoldások bevezetését lassító összetettség és költségek jelentős csökkentése. A két vállalat között az integrált SIM (iSIM) technológia területén korábban már meglévő együttműködést kibővítő partnerség a Vodafone globális IoT platformját és hálózati csatlakozási képességeit kombinálja az Arm IoT szoftverével és szolgáltatásaival. Az új megoldás a vállalkozásokat chip-alapú, programozható, hálózatba kapcsolt rendszerekkel tudja ellátni, amelyek szükségtelenné teszik a hagyományos SIM-kártyák használatát. Mindez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy világszerte, globális piacokon átívelően, tömegesen vezessenek be, távolról monitorozzanak el és egyszerűen kezeljenek IoT eszközöket, méghozzá jelentősen alacsonyabb költséggel.

Címkék: hírek | vodafone

Bővebben...

Áttörő megoldásokkal, az A3 és A4 portfolió bővítésével és piacvezető biztonsági funkciókkal jelentkezik a HP

E-mailNyomtatásPDF

A vállalat legnagyobb globális partnereseményén, a HP Reinvent Fórumon mutatta be legújabb irodai nyomtatási megoldásait, melyek gördülékenyen integrálhatók a modern munkahelyen.

“A jövőben is olyan termékeket és megoldásokat kínálunk majd partnereink számára, amelyek innovatívak és iránymutatóak – függetlenül attól, mióta és milyen módon működnek együtt a HP-vel – mondta el Tuan Tran, az irodai nyomtatási megoldások üzletág vezetője. - Portfoliónk okosmegoldásokkal és -szolgáltatásokkal, magas fokú védelemmel és az iparágban elsőként nyomtató és többfunkciós nyomtató kínálattal hozza el felhasználóink számára mindazt, amire a munkafolyamatok során szükségük lehet most és a jövőben.”

Címkék: biztonság | hírek

Bővebben...

Formabontó szervizszolgáltatással nyit a Huawei új üzlete

E-mailNyomtatásPDF

Április 13-án 10 órakor, a HillSide Irodaházban nyitja meg második budapesti élmény alapú üzletét a Huawei. A legújabb Experience Store-ban a vásárlók nem csak a gyártó népszerű okoskészülékeinek és kiegészítőinek ajánlatai közül válogathatnak, de a szerviz szolgáltatásokat is igénybe vehetik, sőt, a boltnyitás alkalmából a Huawei „látványszerviz” keretében a látogatók azt is figyelemmel kísérhetik, hogyan zajlik a készülékük kijelzőjavítási folyamata.

Címkék: hírek | huawei | üzlet

Bővebben...

A Sony bemutatta legújabb nagy sebességű és strapabíró külső SSD-meghajtóját

E-mailNyomtatásPDF

A Sony bemutatta két új külső SSD-meghajtóját, a nagy teljesítményű SL-M sorozatot és a standard kompakt SL-C sorozatot. A külső SSD-meghajtók ultra strapabíró kialakításban kínálnak rendkívül gyors adatátviteli sebességet. A hardveres titkosítás és az új segédprogramnak köszönhetően a fotósoknak és a videósoknak még nehéz körülmények között sem kell aggódniuk adataik biztonsága miatt. Az SL-M és az SL-C sorozat nagy sebessége az adatfeldolgozási, szerkesztési, sokszorosítási és tárolási munkafolyamatok felgyorsítására ad lehetőséget.

Címkék: hírek | sony | ssd

Bővebben...

A Huawei vezetőjével tárgyalt Varga Mihály

E-mailNyomtatásPDF

A magyar kormány elkötelezett az infokommunikációs szektor fejlesztésében, a digitális átállás ugyanis kulcsa a magas ütemű gazdasági növekedésnek – jelentette ki Varga Mihály, miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter James Li, a Huawei Technologies regionális elnökével folytatott megbeszélését követően Pekingben. A találkozón az 5G mobilhálózati technológia felhasználási lehetőségeiről, és az ország okosvám-zónáinak kialakításáról is tárgyaltak a felek.

Címkék: hírek | huawei | varga mihály

Bővebben...

Elstartoltak az űrbe az O3b műholdak, tovább növelve a SES MEO flottáját

E-mailNyomtatásPDF

A négy új műhold tovább bővíti a SES közepes magasságú pályán (MEO) működő flottáját, amely már eddig is több millió embernek biztosított alacsony késleltetésű és kiváló teljesítményű adatszolgáltatást. Ez a növekedés egy új generáció kezdetét jelöli a MEO rendszerben.

Címkék: astra | hírek | műhold | ses

Bővebben...

Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal erősít a Samsung

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung idén tavasszal új fejezetet nyit az ügyfélkiszolgálás történetében. A vállalat 24 órában elérhető, mobiltelefonokra szakosodott ügyfélszolgálatot indít Magyarországon. A Galaxy eszközök tulajdonosai április 8-tól a nap bármely pillanatában kapcsolatba léphetnek a vállalat szakembereivel a 06-80-726-7864 telefonszámon keresztül.

Címkék: hírek | samsung | ügyfélszolgálat

Bővebben...

Új célokat tűz ki maga elé a HONOR és a Huawei a kettős márkastratégia mentén

E-mailNyomtatásPDF

Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője, Richard Yu hivatalos közösségi oldalán (a Sina Weibón) tette közzé a vállalat legfrissebb stratégiai célkitűzéseit:

1. A Huawei a világ vezető okostelefon gyártója kíván lenni.
2. A Honor Kínában a második, globálisan a negyedik legnagyobb okostelefon márkává szeretne válni.
3. A vállalat támogatja a Honort a rendkívüli termékek kutatás-fejlesztésében, továbbra is invesztál a technológiai innovációk területén, valamint segíti az értékesítési stratégiák megvalósításában a kettős márkastratégia alapján. Mindkét márka töretlenül őrzi haladó szellemiségét és azon dolgoznak, hogy egy intelligens, összekapcsolt világot hozzanak létre.  

Címkék: hírek | honor | huawei

Bővebben...

Panasonic LUMIX S1 szoftverfrissítési program a videóteljesítmény növeléséhez

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic bejelentette, hogy 2019 júliusában szoftverfrissítési programot indít full-frame, tükör nélküli LUMIX S1 fényképezőgépei számára. A fizetős szoftverfrissítési program külön megvásárolható szoftverkulccsal fokozza tovább a LUMIX S1 videoteljesítményét a magasabb szintű videofelvételekhez.

Címkék: fényképezőgép | frissítés | hírek | lumix s1 | panasonic

Bővebben...

3. oldal / 300