Hírek / Újdonságok

Az Eidos-t sem kímélték a hackerek

E-mailNyomtatásPDF

Eidos

A Sony után egy másik neves játékcég, az Eidos is hackerek támadásának áldozatául esett csütörtök éjszaka. A támadók közel 25.000 email címet, valamint 350 rezumét szerezhettek meg, továbbá hozzáférhettek a Deus Ex: Human Revolution weblapjának teljes tartalmához.

Címkék: eidos | hírek

Bővebben...

Nyolc vádpontban felmentették a Facebook-ot

E-mailNyomtatásPDF

Facebook

Kilenc vádpontból nyolcat elvetett James Ware bíró a Facebook ellen tavaly indított per során. David Gould és Mike Robertson azért emeltek vádat a szociális háló ellen, mert számos alkalmazása, köztük a Farmville, kiadata személyes adatait internetes reklámcégeknek.

Címkék: facebook | hírek

Bővebben...

Google I/O rövid összefoglaló a legfrissebb bejelentésekből

E-mailNyomtatásPDF

Google I/O

A mai nap során a San Fransisco-i Moscone Center területén mintegy 5.000 fős közönséget csődített össze a Google I/O, melyet a helyszíni rendezvényeken kívül, 110 egyéb városban is élő adásban kísérhettek figyelemmel az érdeklődők, így például Kairóban, Egyiptomban (noha náluk ekkor körülbelül hajnali kettő felé járt az idő...).

Bővebben...

Az Android at Home mellett gyerekjátékként tűnhet fel az AirPlay

E-mailNyomtatásPDF

Android

A mai nap során került bejelentésre a Google új kezdeményezése, mely az Android @ Home névre hallgat. A rendszer lényegében nyílt forráskódú könyvtárakból áll, melyek lehetővé teszik majd a fejlesztők számára, hogy olyan alkalmazásokat készítsenek, melyek felfedezik, majd kapcsolódnak hozzá és kommunikálnak lakásunk berendezési tárgyaival.

Címkék: android | google | hírek

Bővebben...

A Windows csak frissen jó

E-mailNyomtatásPDF

ESET

A magyar internetező nők 34%-a, a férfiaknak pedig 21%-a nem frissíti a Windows-t, mert nem ért hozzá, nem érdekli, vagy saját a bevallása szerint nincs rá lehetősége. Ők azok, akik hiába használnak vírusirtót, előbb-utóbb megfertőzik számítógépüket.

Címkék: eset | hírek | windows

Bővebben...

Az Apple kárpótlást fizetett a pekingi zavargás egy sérültjének

E-mailNyomtatásPDF

Apple

Az Apple ugyan úgy nyilatkozott, hogy a pekingi márkaboltban történt verekedés során a cég személyzete mindössze önmagát igyekezett védeni, amikor a türelmetlen tömeg megkísérelt betörni az épületbe, mégis kártérítést fizettek az egyik sérültnek. A hétvégén történt zavargás oka az iPad 2 és a fehér színű iPhone 4 megjelenése, melyek Kínában most először kerültek piacra.

Címkék: apple | hírek

Bővebben...

Átírja a közösségi zenehallgatás szabályait egy új magyar találmány

E-mailNyomtatásPDF

Noispot

Az éttermekben, bárokban, szórakozóhelyeken szóló zene alakításába vonja be a jelenlévőket egy világszinten is újnak számító magyar szolgáltatás, a Noispot. A pár hónapja a Rézangyal Bistróban debütált, hamarosan pedig már a világ több nagyvárosának vendéglátóhelyein is működő rendszer segítségével a vendégek okostelefonjaikkal alakíthatják a zenét. 

Címkék: hírek | noispot

Bővebben...

Xbox 360 tavaszi frissítés május 19-én, Avatar Kinect május 27-én (pletyka)

E-mailNyomtatásPDF

Xbox

Továbbra sem hanyagolják el az Xbox 360 tulajdonos népes táborát: máris érkezik kevesebb, mint két héten belül a tavaszi frissítés, egészen pontosan május 19-én. Kilátásba helyezhető, hogy ismét jön egy jelentős PayPal support, valamint szinte borítékolható előre, hogy a frissítés kereteiben fellelhető lesz a támogatás az új lemezformátumhoz, melyet a frissen kiadásra kerülő játékok már használni is fognak.

Címkék: hírek | kinect avatar | microsoft | xbox

Bővebben...

A Google marketing vezetőt keres

E-mailNyomtatásPDF

Google

A Google úgy látszik, újabb komoly lépést igyekszik tenni annak irányában, hogy végre általános népszerűségnek örvendve beinduljon az Android “mobilpénztárca” szolgáltatása. Mindennek érdekében új marketing vezetőt keresnek, aki majd gondoskodhat az újonnan létrejövő részlegről.

Címkék: google | hírek

Bővebben...

Olvassuk az online hírleveleket

E-mailNyomtatásPDF

E-mail

Hatékony elérést biztosítanak az e-mail alapú marketing eszközök: a KutatóCentrum felméréséből ugyanis kiderült, hogy az e-mailezők 88 százaléka elolvassa az érdekes tárgyú reklámleveleket, 98 százaléka pedig fel szokott iratkozni online hírlevelekre.

Címkék: hírek

Bővebben...

A Google felhő alapú zenei szolgáltatást készül indítani

E-mailNyomtatásPDF

Google Music

A Google, az Amazon nyomában lépve szigorúan, szintén online zenei szolgáltatást készül felfedni a nagyközönség számára, írja a Wall Street Journal. Hasonlóképpen a például szolgáló Amazonhoz, a Google sem a nagy zenei kiadók támogatásával fogott a projektbe, hiszen a muzsika ilyen jellegű tárolása és használata bőven érdekütközést eredményez.

Címkék: google | hírek | music

Bővebben...

230. oldal / 263