2017. Szeptember 26., Kedd

Hírek / Újdonságok

Magyarországra is elhozta a jövő irodai megoldásait a Xerox

E-mailNyomtatásPDF

A 25 éves Xerox Magyarország idén ősszel újabb jelentős mérföldkőhöz ért el. Az éves szinten több mint 7,5 milliárd forintos forgalmat elérő, üzleti pozícióit stabilan őrző technológiai cég – követve az anyavállalat egész világra kiterjedő döntését - teljes egészében megújította irodai termékkínálatát. A váltás eredményeként ebben az esztendőben 29 új ConnectKey® nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezetnek be a hazai piacra, amelyek közül a legérdekesebbeket fel is vonultatták szeptember 8-án, a CHS Hungary Kft. Partnernapján megrendezésre kerülő nagyszabású eseményükön, az Üdvözöljük a jövő irodájában – The Future of Work nemzetközi rendezvénysorozat magyar állomásán, Budaörsön.

Címkék: hírek | xerox

Bővebben...

Rendkívül strapabíró és páratlan képminőséget kínál a Sony új fényképezőgépe, az RX0

E-mailNyomtatásPDF

Vegye kezébe a Sony legújabb, RX0 (DSC-RX0) fényképezőgépét és részesüljön a páratlan képalkotási lehetőségekben és élményekben. Az ultra kompakt és strapabíró váz a Sony RX sorozatra jellemző kiváló képminőségét és a Sony fejlett fotó- és videofunkcióit ötvözi.

Az RX0 fényképezőgéppel semmi sem szabhat határt kreativitásának. Az állóképek és videók készítése mellett az eszközt egy több kamerából álló rendszerbe kötve inspiráló képsorozatokat készíthet, akár több nézőpontból egyszerre. A kisméretű és rendkívül sokoldalú RX0 fényképezőgép előtt nincs akadály, a legnehezebb fotózási körülmények során is részletgazdag képminőséggel adja vissza a kívánt téma szépségét.

Címkék: fényképezőgép | hírek | rx0 | sony

Bővebben...

Továbbra is a műhold a válasz a jövő kérdéseire

E-mailNyomtatásPDF

A műholdipar szakmai szövetsége, a Satellite Industry Association (SIA) 2017-es jelentése szerint tavaly globális szinten új rekordot ért el az iparág bevétele. Abból az alkalomból, hogy az iparág újra pozitív évet zárt a világ vezető műholdüzemeltetője, a SES Astra 2025-ig szóló előrejelzést adott ki a négy legjelentősebb műholdpiaci szegmensre (videó, állandóhelyű hálózatok, mobilitás és kormányzati megoldások) vonatkozóan, beleértve természetesen az egyre népszerűbb fedélzeti internetszolgáltatás jövőjét is. Nézzük meg, hogy a műholdipari óriás szerint, hogyan alakul a jövő technológiája!

Címkék: astra | hírek | műhold | ses | tudomány

Bővebben...

Ma már bátran rendelünk hűtőt a netről

E-mailNyomtatásPDF

Működésének első tizenöt éve alatt 1 millió darab okostelefont és csaknem 300 ezer tévékészüléket értékesített az Extreme Digital. Ez idő alatt a korábbi slágerterméknek számító DVD-lejátszókat az okostévék váltották fel, a nem elektronikai termékek eladásainak aránya pedig 1-ről 20 százalékra nőtt. Az ország egyik legnagyobb online kereskedője bemutatja, hogyan alakult át másfél évtized alatt a hazai piac.

Címkék: extreme digital | hírek | szülinap

Bővebben...

Biztonságos biometrikus technológiával gyorsul az ügyintézés a Telenornál

E-mailNyomtatásPDF

A hazai távközlési szolgáltatók közül elsőként a Telenor vezet be üzleteiben olyan digitális aláírást, amely nem csupán az aláírás képét, hanem az írás vonalát, sebességét, az érintőpálca nyomásának erősségét és dőlésszögét is rögzíti digitálisan. A digitális technológia használata jelentősen meggyorsítja az ügyintézést és szükségtelenné teszi a papíralapú adminisztrációt is. Bár a biometrikus technológia országos bevezetése jelentős befektetést igényelt a Telenortól, előnyei révén már egy éven belül megtérülhet az átállás a vállalat számára.

Címkék: hírek | telenor | ügyintézés

Bővebben...

A Logitech bemutatja az MX ERGO-t

E-mailNyomtatásPDF

A mai napon mutatta be a Logitech a Logitech MX ERGO vezeték nélküli trackballt, amely kényelemben és precizitásban is teljesen új szintet képvisel. Az utóbbi évtized egyetlen, új Logitech trackballja állítható dőlésszögű, csuklós szerkezetének köszönhetően személyre szabott kényelmet ígér valamint precíz irányítást akár több eszközön is. Az kiegészítőt nem csak a hanyattegér-rajongók kedvéért fejlesztették ki, hanem azoknak a vásárlóknak is, akik az egér vagy touchpad alternatíváját keresik.

Címkék: egér | hanyattegér | hírek | logiteck | trackball

Bővebben...

A Huawei megépíti a világ öt legnagyobb felhőszolgáltatásának egyikét

E-mailNyomtatásPDF

Több mint 150 országból és régióból, 20 ezer IKT vezető és szakember részvételével nyílt meg a Huawei Connect 2017 iparági expo Sanghajban. A háromnapos globális fórum résztvevői megvitatják a digitális technológia fejlődési irányát, de kiemelt téma az ipari digitalizáció is. A Huawei az eseményen bejelentette, hogy a világ jövőbeli öt legnagyobb felhőszolgáltatásának egyikét tervezi megépíteni.

Címkék: felhő | hírek | huawei

Bővebben...

Magyar szívekben is működhet a visszahívott pacemaker

E-mailNyomtatásPDF

Magyarországon is beültethették azokat a szívritmus-szabályozókat, amelyeket az Egyesült Államokban most visszahívtak. A biztonsági hibák senkit sem sodortak életveszélybe, egy elméleti hekkelési lehetőség miatt rendelték el új szoftver telepítését közel félmillió eszközön.

Címkék: g data | hírek | pacemaker

Bővebben...

Azonnali készülékelemzést és gyártóüzemi együttműködést biztosító új eszközöket fejlesztett a Rockwell Automation

E-mailNyomtatásPDF

Az okos készülékek számos csatlakozást létesítettek az ipari üzemeltetés különböző pontjain, így hatékonyabbak a dolgozók az üzemben és az elosztott munkaállomásokon. A digitális átállás folyamatában lévő gyártók közül sokaknak nagyon időigényes ezeknek a modern eszközöknek az üzembe helyezése, valamint túl sok erőforrást kell a szükséges adatok dekódolására és a megfelelő alkalmazottakhoz való eljuttatására fordítani.

Címkék: hírek | jövő | készülék | rockwell

Bővebben...

A Huawei bemutatta a mobil mesterséges intelligencia jövőjét

E-mailNyomtatásPDF

A Huawei fogyasztói üzletága a berlini IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartási Gép Vásár) szakkiállításon bemutatta az első, mobil mesterséges intelligencia (AI) platformú processzorát, a Kirin 970-et, illetve ismertette az AI jövőjével kapcsolatos vízióját. A vállalat szerint az új fejlesztés megváltoztatja az eszközök és az emberek közti interakció eddigi módját azzal, hogy – a felhő szolgáltatásokat az AI gyors feldolgozó-képességével és érzékenyégével egyesítve – életre kelti a mesterséges intelligencia élményét. A Kirin 970 hajtotta készülékek képesek lesznek valóban megérteni a felhasználókat, támogatják a valós idejű képfelismerést, a hang-alapú interakciót, valamint az intelligens fotózás könnyed használatát is biztosítják.

Címkék: hírek | huawei | jövő | mesterséges intelligencia

Bővebben...

Megjöttek az IFROGZ új fej- és fülhallgató modelljei

E-mailNyomtatásPDF

Az IFROGZ vezető hangtechnikai eszközöket gyártó vállalat szeptembertől új, beépített mikrofonnak rendelkező, telefonhívások bonyolítására is alkalmas modellekkel bővíti kínálatát. A hagyományos kialakítású vezeték nélküli és vezetékes változatban is kaphatók IFROGZ Aurora fejhallgatók hosszú távon is kényelmes viselést tesznek lehetővé, az egyedi koncepció alapján készült nyakpántos IFROGZ Flex Arc modellek pedig azoknak nyújtanak tökéletes megoldást, akik praktikus, ultra-könnyű, hosszú üzemidőt biztosító fülhallgatót keresnek. Mindkét termékre jellemző a márkától megszokott kiváló hangminőség, a letisztult megjelenés, és megfizethetőség.

Címkék: fülhallgató | hírek | ifrogz

Bővebben...

2. oldal / 251