2017. Szeptember 26., Kedd

Hírek / Újdonságok

Digitális Jólét Alapcsomag a mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál

E-mailNyomtatásPDF

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezet be olyan ajánlatokat, amelyek a Digitális Jólét Program keretében rendkívül kedvezményes áron biztosítják a mobilinternet használatát. A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15%-kal olcsóbban kínálják a mobilinternetet. Az új tarifákat kifejezetten olyan ügyfelek számára vezeti be a Telenor, akik még sohasem használtak mobiladatot.

Címkék: digitális jólét | hírek | internet | telenor

Bővebben...

Egyre több vállalat használ MPS-t az adatai védelmében

E-mailNyomtatásPDF

A menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) terén a Xerox őrzi piacvezető pozícióját – derül ki a neves kutatócég, a Quocirca legfrissebb jelentéséből, amely kiemeli azt is, hogy a vállalat immár nyolc éve, megszakítás nélkül a globális MPS rangsor élén helyezkedik el.

A Quocirca beszámolója kitér arra is, hogy az MPS előtt újabb lehetőségeket nyitottak meg a nyomtatók és multifunkciós berendezések sebezhetőségét kihasználó hackertámadások. Legalábbis erre engednek következtetni a piaci visszajelzések. A Quocirca kutatói által megkérdezett kétszáz - javarészt európai - cég döntő többsége (82 százaléka) ugyanis a kiberbiztonsági kockázatok miatt döntött a menedzselt nyomtatási szolgáltatások bevezetése mellett. Nyomós okuk volt rá. A felmérésből kiderül az is, hogy a válaszadó vállalatok 60 százalékánál már észleltek legalább egy, nyomtatáshoz kapcsolódó adatbiztonságot fenyegető esetet. De van még mit tennie ezen a területen.  A Quocirca rámutat arra is, hogy a felmérésébe bevont vállalatok mindössze 25 százaléka ítélte meg úgy, hogy a náluk működő nyomtatási infrastruktúra valóban védett és biztonságos.

Címkék: adatvédelem | biztonság | hírek | xerox

Bővebben...

Zalman X7: Minőség és elegancia

E-mailNyomtatásPDF

A számítógépházak piacán egyre többen keresnek valami különlegeset, mely nem csak kitűnik a tömegből, hanem hosszú távú befektetésként több generációt is képes kiszolgálni. A Zalman X7 tervezésekor a letisztult formavilág és a kimagasló minőség volt a két vezérvonal, a végeredmény pedig magáért beszél.

A ház gyártasakor főként 2mm vastag alumíniumot használt a gyártó, az 1,5 milliméter vastagságú acél pedig a minden terhelésnek ellenáll, miközben a 4mm vastag edzett üveg oldallap panorámás betekintést enged az igényes belsőkbe. A 17,5kg-os ház 617 x 230 x 587 millimétert foglal el a környezetünkből.

Címkék: hírek | számítógépház | zalman | zalman x7

Bővebben...

Öt tanács a PayPal-től, hogyan hódíthat meg egy helyi kisvállalkozás nemzetközi piacokat

E-mailNyomtatásPDF

Az üzleti siker felé vezető úton az egyik legfontosabb feladat a vevőkör folytonos bővítése. Ezen a területen óriási lehetőségeket rejt az online értékesítés, mivel a virtuális térben potenciális ügyfelek millióit érhetjük el termékeinkkel a világ szinte bármely pontján. Az alábbi tanácsok segítenek nemzetközi szintre emelni vállalkozását az e-kereskedelemben rejlő lehetőségek kihasználásával.

Az e-kereskedelem a statisztikák szerint a világ szinte minden országában folyamatosan bővül, azaz egyre többen, egyre több mindent vásárolunk az interneten. Az eMarketer piackutató becslése szerint 2016-ban világszerte több mint 1,6 milliárd vásárló közel 2 billió dollárt1 költött el az interneten, és a vásárlók 33%-a külföldről rendelt meg valamilyen árucikket2. A kutatócég várakozása szerint a növekvő tendencia folytatódni fog a következő években és az online eladások globális értéke 2020-ra elérheti az éves 27 billió dollárt. A piaci szereplők számára tehát adott az óriási lehetőség, hogy kivegyék részüket a dinamikusan növekvő tortából. Az PayPal öt pontban foglalta össze, hogy mire érdemes odafigyelni a vállalkozóknak a nemzetközi terjeszkedés megtervezésekor.

Címkék: hírek | paypal

Bővebben...

Három napig a Telenor minden ügyfelére kiterjeszti a korlátlan Hipernetet

E-mailNyomtatásPDF

Megabyte-ok? Azok csak számok! Korlátlan Hipernet hétvégét biztosít a Telenor minden ügyfele számára augusztus 4. és 6. között. A szolgáltató azt szeretné, hogy a Telenor Hello Data tarifákban kínált korlátlan mobilinternet élményét néhány napig minden telenoros maximálisan élvezhesse belföldön.

A gondtalan nyári kikapcsolódás jegyében 2017. augusztus 4-én, 5-én és 6-án a Telenor lekapcsolja a mobilinternetes adatforgalmi számlálókat. A társaság minden ügyfele – havidíjasok és feltöltőkártyások egyaránt, beleértve az aktív mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőket is – korlátok nélkül, kedve és igénye szerint használhatja a 99,74%-os lakossági kültéri lefedettségű Hipernet hálózatot.

Címkék: hírek | ingyenes | internet | telenor

Bővebben...

12. oldal / 551