2017. November 24., Péntek

Hírek / Újdonságok

A Sony bemutatta a legújabb 4K HDR videokameráit

E-mailNyomtatásPDF

Az új – 1.0 típusú rétegelt Exmor RSTM képérzékelővel felszerelt – XDCAM® PXW-Z90, NXCAM® HXR-NX80 és Handycam® FDR-AX700 kamerák a felhasználók széles körének nyújtanak kiváló megoldást, így a hivatásos és az amatőr filmesek igényeit is képesek kielégíteni.

A Sony bemutatta három új 4K HDR¹ videokameráját: az XDCAM® PXW-Z90, az NXCAM ®HXR-NX80 és a Handycam® FDR-AX700 modellt. A Sony forradalmi Fast Hybrid AF rendszerét tartalmazó három új kamera a filmfelvételre optimalizált gyors és megbízható automatikus élességállítás funkciót és az 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS képérzékelőt társítva képesek lenyűgöző képtisztaságot és változatos filmrögzítési funkciókat biztosítani. Mind a három új kamera támogatja az azonnali HDR (nagy dinamikatartományú) munkafolyamatot, amely segítségével a felhasználók minimális utómunkával készíthetnek különböző tartalomkészítési módokhoz és applikációkhoz alkalmas, lélegzetelállító HDR-tartalmakat.

Címkék: hírek | sony | videókamera

Bővebben...

Kingston DataTraveler Elite G2: pörgős adatátvitel, elegáns külső

E-mailNyomtatásPDF

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb USB-meghajtóját, a DataTraveler® Elite G2-t, amely egy 1. generációs1 USB 3.1- (USB 3.0-) megoldás. Nagy tárolókapacitásának és sebességének köszönhetően időt takarít meg a felhasználóknak filmek, képek és egyéb nagyméretű fájlok másolásakor. Elegáns fémborításának köszönhetően bármelyik kompatibilis eszközhöz remekül illik, A termék mindemellett rázkódástűrő és vízálló is, így a felhasználók bárhová bátran magukkal vihetik az adataikat.

Címkék: elite g2 | hírek | kingston | pendrive

Bővebben...

A SES Video bemutatja: virtuális valóság és a legújabb Ultra HD technológia az IBC-n

E-mailNyomtatásPDF

A SES Video az amszterdami IBC-n mutatja be a legmodernebb technológiai fejlesztéseket szeptember 15. és 19. között.

A Fraunhofer HHI-val együttműködésben 10K x 2K-s panoráma videós tartalmak élő műholdas közvetítésével a SES lehetővé teszi a látogatók számára, hogy elmerüljenek Luxembourg világában. A legújabb Fraunhofer HHI Omnicam-360 kamera élő képeket készít Luxembourg belvárosában, amiket a keleti 28,2°-os orbitális pozícióban található ASTRA 2E műhold továbbít az amszterdami SES standra. A látogatók így VR szemüvegek segítségével élvezhetik az élő közvetítést, és a kiállításon állva élhetik át, milyen is igazán Luxembourg belvárosa. Mindemellett pedig a nézők egy hatalmas lapos kijelzőn is végigkísérhetik az élő adást, ami lehetővé teszi a zoomolást is a 360 fokos panorámaképben mindössze egy távirányító segítségével.

Címkék: bemutató | hírek | ibc | ses | ultra hd

Bővebben...

A Sony bemutatta új csúcsmodelljét, az RX10 IV-et

E-mailNyomtatásPDF

A Sony ma bemutatta a nagy elismerésnek örvendő Cyber-shot® RX10 sorozat új, vezető modelljét, az RX10 IV fényképezőgépet (DSC-RX10M4 modell).

Az új RX10 IV modell a világ leggyorsabb, 0,03 mp sebességű automatikus élességállítását kínálja, melynek része a 24 képkocka/mp sebességű, teljes AF/AE-követéses sorozatfelvétel funkció, a leggyorsabb, professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépekkel versenyre kelő, 315 fázisérzékeléses AF-pont és a kiemelkedően flexibilis 24–600 mmiv F2.4-F4 ZEISS® Vario-Sonnar objektív. A modell a mobilitás és a sebesség egyedülálló ötvözésével a legjobb kompakt megoldás az amatőr és hivatásos fotósok számára.

Címkék: fényképezőgép | hírek | rx10 iv | sony

Bővebben...

A Dell Technologies már egy éve a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata

E-mailNyomtatásPDF

A Dell Technologies, a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata létrejöttének első évfordulóját ünnepli a Dell és az EMC történelmi jelentőségű egyesülése után. Első évében a vállalat megalapította az egyesített Dell és Dell EMC értékesítési részleget, valamint létrehozott egy 35 milliárd dolláros Dell Technologies értékesítési csatornát és egy globális partner programot, amely 10 000 új üzleti ügyféllel bővítette a Dell EMC portfólióját. Ezenfelül a Dell EMC 2017 első felében a kiaknázatlan lehetőségeket rejtő1 ügyfeleknél robbanásszerű növekedést ért el a bevételekben (a korábbi ráták közel kétszeresét), köszönhetően a szerverek, tárolórendszerek, kliensek és az egyesített infrastruktúra-megoldások keresztértékesítésének.

Címkék: dell | dell emc | hírek

Bővebben...

12. oldal / 561