2017. Május 26., Péntek

Hírek / Újdonságok

Történetének legnagyobb termékváltását hajtja végre a Xerox

E-mailNyomtatásPDF

A Xerox bejelentette, hogy 29 új ConnectKey® kompatibilis nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezet be a piacra, amelyeket egytől-egyig felvértezett biztonságos, helytől függetlenül használható megoldásokkal, felhő-kapcsolattal, termelékenységet támogató funkciókkal és applikációkhoz való hozzáféréssel.

Címkék: hírek | nyomtató | xerox

Bővebben...

75,1 milliárd dollár volt a Huawei árbevétele 2016-ban

E-mailNyomtatásPDF

A Huawei Technologies közzétette a 2016-os évre vonatkozó üzleti eredményét. Eszerint mindhárom üzletága stabil növekedést mutatott, a cég együttes éves bevétele elérte a 75,1 milliárd amerikai dollárt, amely 32 százalékkal haladta meg a 2015-ös értéket. A vállalat nettó nyeresége 5,3 milliárd dollár volt. A Huawei 2016-ban is jelentős összeget fordított kutatás-fejlesztésre, éves költése ezen a téren 11 milliárd dollár volt.

Címkék: árbevétel | hírek | huawei | riport

Bővebben...

A Signexpón debütált az OKI új, széles formátumú nyomtatója

E-mailNyomtatásPDF

Az OKI a március 28. és 30. között megrendezett Signexpo nyomdaipari szakvásáron mutatta be elsőként a hazai közönségnek a ColorPainter grafikai nyomtatócsalád újabb tagját. Az E-64s modell kiváló minőségben képes széles formátumú nyomatok előállítására elsősorban reklámdekorációs és kreatív design célokra.

A költséghatékony ColorPainter E-64s ugyanazt a nyomtatási technológiát alkalmazza, mint a termékcsalád előző tagjai, az M-64s, valamint a H3-104s, így kimagasló teljesítménnyel, magas színtelítettséggel és környezetbarát módon nyomtat számos különféle nyomathordozóra.

Címkék: hírek | nyomtató | oki | singexpo

Bővebben...

Kicsi, könnyű és erős: bemutatkozik a Dell Wyse 3040 vékony kliens

E-mailNyomtatásPDF

A Dell bemutatta legkönnyebb, legkisebb és egyben legerősebb, belépő szintű vékony kliensét1, amely kiemelkedő teljesítményt és felügyeletet biztosít az alapvető irodai feladatokhoz. A Wyse 3040 kompatibilis a Citrix, Microsoft és VMware környezetekkel, így költséghatékony végponti megoldást jelent a vállalatok számára. Emellett rendkívül biztonságos, ugyanakkor egyszerűen üzembe helyezhető és kezelhető. Az új Wyse 3040 kategóriája első Intel x86-alapú négymagos vékony klienseként1 kiemelkedő csatlakoztatási lehetőségeket biztosít, emellett választható hozzá a Wyse ThinOS vagy a ThinLinux operációs rendszer is.

Címkék: dell | hírek | wyse 3040

Bővebben...

Növekedési pályán a magyar nyomdaipar és vele együtt a Xerox is bővíti a kínálatát

E-mailNyomtatásPDF

Fordulóponthoz ért a magyar nyomdaipar. Az öt évvel ezelőtti mélypont után a nyomdaipari gépek hazai piaca az elmúlt esztendőkben elkezdett éledezni és az eladások is emelkedésnek indultak. Az IDC legfrissebb iparági felmérése is azt mutatja, hogy a két évvel ezelőtti kisebb megtorpanást leszámítva, a nyomdagépek értékesítése bővült 2012. és 2016. között. Tavaly a 2015-ös évhez képest 86 százalékot növekedett az eladott gépek darabszáma, míg értékben szintén kiemelkedő, 62 százalékos emelkedést tapasztaltak a szektor szereplői. Ennek megfelelően a Xerox Magyarország pozíciója is erősödött. 2016-ban a vállalat a vágottlapos, a Mid Production (középkategóriás), illetve a Production (termelési szintű berendezés) színes- és fekete-fehér nyomdagépeket felölelő szegmensben 54 százalékos részesedést ért el az eladott gépek darabszámát tekintve. Ezzel az eredménnyel pedig az a szektori tavalyi teljesítményét vizsgáló IDC elemzés szerint a vállalat megőrizte immáron 3 éve tartó piacvezető pozícióját.

Címkék: hírek | nyomdaipar | nyomtatás | xerox

Bővebben...

12. oldal / 526