2017. Szeptember 26., Kedd

Hírek / Újdonságok

Villámgyors nyomtatás, szkennelés mostantól bárhonnan indítható

E-mailNyomtatásPDF

A Xerox történelmének eddigi legnagyobb portfólió megújítása részeként a napokban mutatta be a vállalat két friss, AltaLink®  családjához tartozó modellsorozatát a  ConnectKey® képes C8000 és B8000 sorozatot. Ez a technológia hatalmas előrelépést jelent a dokumentumkezelési szektorban. A ConnectKey® révén ugyanis a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

Címkék: hírek | nyomtatás | szkennelés | xerox

Bővebben...

Globális kampányt indít a Telenor Csoport az internetes zaklatás megfékezésére

E-mailNyomtatásPDF

Az internetes zaklatás megfékezésének világnapja (Stop Cyberbullying Day 2017) alkalmából a Telenor Csoport globális digitális és közösségimédia-kampányt indít „Légy kiberhős!” (Be a Cyberhero) címmel. A kezdeményezés célja, hogy 2020-ra a 13 országban, ahol a Telenor működik, legalább 4 millió gyermek megfelelő minőségű és mélységű biztonságos internetezési ismereteket szerezzen.

A Telenor különböző leányvállalatainál évek óta zajlanak különböző, a helyi környezethez jól illeszkedő, a biztonságos internetezést és az online zaklatás megfékezését célzó programok. A helyi sikerekre építve a Telenor Csoport 2016 óta támogatja az internetes zaklatás megfékezésének világnapját, illetve egyéb internetes biztonsági kezdeményezéseket is indított. Tavaly a #useheart hashtag 259 millió megjelenést generálva1 hívta fel az internetes közösség figyelmét az online biztonság és az internetes zaklatás témájára.

Címkék: hírek | internet | kampány | telenor | zaklatás

Bővebben...

Élvezd az okosotthon előnyeit!

E-mailNyomtatásPDF

Fontos számodra, hogy mindig biztonságban tudd otthonod, és a lehető legkomfortosabban érezd magad, amikor végre hazaérsz? Számít, hogy élettered fenntartható és energiahatékony legyen? Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz, az Avea fényeivel pedig hangulatossá teheted lakásodat. Élvezd a kellemes környezetet, a kényelmet és biztonságot az Elgato okoseszközeivel!

Az Elgato Eve termékcsaláddal elég egyetlen pillantást vetned telefonodra, hogy teljes képet kapj arról, mi történik otthonodban. Az iPhone és iPad készülékre letölthető Eve applikációba bekapcsolt összes Eve eszköz, sőt minden Apple HomeKit kompatibilis eszköz adatát egyetlen helyen láthatod és az eszközöket kontrollálhatod, így mindig tudod, mennyire friss a levegő a szobákban, vigyél-e kabátot, nyitva maradt-e az ablak, esetleg a bedugva hagyott vasalót ki kell-e kapcsolni.

Címkék: apcom | elgato | hírek | siri

Bővebben...

Új korszak jön az állami tulajdonú vállalatoknál

E-mailNyomtatásPDF

Immár hazai, állami tulajdonú vállalatok is nyitnak a felhőtechnológia felé, hogy még hatékonyabbá tegyék működésüket. A versenyszféra számos cége után az MVM Csoport és a nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő Főgáz Zrt. döntött úgy, hogy a felhőbe helyezik HR folyamataikat- jelentette be az SAP Hungary Kft.

A magyar energetikai vállalatok ezzel nemcsak innovatív és gazdaságosabb HR folyamatokat terveznek kialakítani, hanem vonzóbb munkahelyi kultúrát is, amelyben például a tehetséges munkatársakat jobban tudják motiválni és megtartani.

Címkék: felhő | hírek | sap | vállalat

Bővebben...

Új Dell EMC all-flash tárolórendszerek a modern adatközpontokhoz

E-mailNyomtatásPDF

A Dell EMC jelentős frissítéseket hajtott végre piacvezető tárolókínálatában, amelynek segítségével ügyfelei modernizálhatják adatközpontjaikat, és megtehetik az első lépéseket a digitális transzformáció felé. A Dell EMC bejelentette vállalati adattárolási platformja, a VMAX, valamint a következő generációs XtremIO teljesen flash-alapú tömbje fontos frissítéseit, a midrange-en belüli legjobb teljesen flash-alapú adattároló, a Dell EMC Unity következő generációját, a midrange hibrid tárolók közötti legjobb SC5020-as storage-ot, valamint az Isilon skálázható NAS-tárolóit.

Címkék: adatközpont | dell | dell emc | hírek | tároló

Bővebben...

A kis irodákat is felpörgeti okos dokumentumkezelő eszközökre épülő technológiai váltás

E-mailNyomtatásPDF

A napokban mutatta be a Xerox a legújabb, VersaLink modellcsaládhoz tartozó ConnectKey® képes berendezéseit, a B7025-öt, a B7030-at, illetve a B7035-öt.  Ez a technológia áttörést hoz a dokumentumkezelés terén, mert a ConnectKey® révén a hagyományos nyomtatók olyan okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekké alakíthatóak át, amelyek elősegítik az üzleti vállalkozások fejlődését.

A VersaLink berendezések a megbízható, alacsony költséggel járó, illetve az újdonságot jelentő mobil dokumentumkezelési szolgáltatásokat teszik elérhetővé a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák számára. Teljesítményüket kifejezetten az ő igényeikre szabták. A sorozathoz tartozó gépek nyomtatási sebessége  25 oldal/perctől kezdve eléri a 35 oldal/percig tartó gyorsasságot is. Hasonlóan lendületes teljesítményre képesek a szkennelések menedzselésekor is. 55 színes, vagy fekete-fehér képet képesek beolvasni egyetlen perc alatt.

Címkék: hírek | nyomtatás | versalink | xerox

Bővebben...

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

E-mailNyomtatásPDF

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját. A Logitech G POWERPLAY™ a világ első, gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli töltőrendszere, ami folyamatos töltést biztosít játék közben és azon kívül is, teljesen megszüntetve a dokkolás vagy a használat felfüggesztésének szükségességét. A második fejlesztés a Logitech G LIGHTSPEED™ technológia; egy évtizedek wireless-fejlesztésein alapuló end-to-end rendszeroptimalizáció, ami páratlan kapcsolatot és energiateljesítményt biztosít. A Logitech G két, a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel kompatibilis gaming egeret is bemutatott, amiket a kategória zászlóshajójának szánnak: a Logitech® G903 LIGHTSPEED™ és a Logitech® G703 LIGHTSPEED™ vezeték nélküli gaming egereket.

Címkék: egér | gamer | hírek | logitech

Bővebben...

Így tartsa biztonságban cége Facebook-fiókját!

E-mailNyomtatásPDF

A kisvállalkozások életében egyre jelentősebb szerep jut a Facebooknak a törzsvásárlókkal való kapcsolattartásban, a vevők megtartásában és újak bevonzásában, valamint a növekedés támogatásában. Az alábbi tippek segíthetnek a Facebook-profilok, hivatalos vállalati Facebook-oldalak, és így közvetve a vállalkozások biztonságának megőrzésében.

Címkék: biztonság | facebook | hírek

Bővebben...

A Dell EMC új HCI-fejlesztései megkönnyítik a bevezetést

E-mailNyomtatásPDF

A Dell EMC bejelentette HCI-termékkínálatának frissítéseit, amelyek egyszerűbbé teszik a hiperkonvergens infrastruktúra bevezetését. Az újdonságok közé tartoznak a VxRail eszkülék, a VxRack rendszerek, az XC-sorozat és az új, rugalmas felhasználási modellek, amelyek segítségével még könnyebb az IT-megoldások beszerzése, üzembe helyezése és kezelése.

Címkék: dell | dell emc | hci | hírek

Bővebben...

varioPRINT 140: új monokróm nyomtatók a Canontól

E-mailNyomtatásPDF

varioPRINT 140 néven a Canon új kereskedelmi célú nyomtatót dob piacra. Az előd varioPRINT 135 termékcsalád útját folytató új sorozat egyedülálló produktivitást, kiváló monokróm nyomtatási minőséget, és kibővített utófeldolgozó opciókat kínál, amelyeket az új Océ PRISMAsync 5 nyomtatásvezérlő tesz lehetővé.

Az új varioPRINT 140 sorozat csúcsmodellje percenként 143 A4 oldal nyomtatására képes mind egy-, mind kétoldalas módban, elnyerve ezzel a leggyorsabb nyomtató díját a kis és közepes volumenű kereskedelmi nyomtatók kategóriájában. A javasolt havi nyomtatási mennyiség a 800 ezer A4 oldalt is elérheti (ami az előd varioPRINT 135-sorozat produktivitásának több mint duplája), míg a havi nyomtatási volumen csúcsa elérheti akár a 2,2 millió A4-es oldalt is. A varioPRINT 140-nel egy időben jelennek meg a piacon az új varioPRINT 130 és varioPRINT 115 modellek is, amelyek nyomtatási sebessége percenként 133, illetve 117 nyomat A4-es méretben.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | varioprint 140

Bővebben...

A Logitech bemutatja: konferenciakamera kis terekre optimalizálva

E-mailNyomtatásPDF

A Logitech a héten jelentette be legújabb konferenciakamera megoldását a Logitech® MeetUp-ot. A kifejezetten kis konferencia- és tárgyalótermekre tervezett MeetUp 120 fokos látószöge segítségével mindenki tisztán látható, aki részt vesz a videó konferencián. A kis termek akusztikájára kifejlesztett hangrendszer és a kompakt dizájn minimalizálja a kábelek okozta rendetlenséget. A MeetUpot csak csatlakoztatni kell az USB porthoz és már készen is áll a működésre.

Címkék: hírek | kamera | logitech | meetup

Bővebben...

10. oldal / 251