2019. Január 16., Szerda

LUMIX GH5S – utolsó lehetőség az előrendelésre!

E-mailNyomtatásPDF

Január végéig előrendelhető a legújabb Panasonic fényképezőgép. Tájékozódjon róla, hogyan lehet Ön is az első vásárlók között, akik ráadásul 5 év garanciát kapnak a fényképezőgépre.

Nagyon egyszerűen élhet ezzel az ajánlattal.
1. Rendelje elő a Lumix GH5S fényképezőgépet az alábbi viszonteladók egyikétől!
2. A fényképezőgép átvétele után a https://lumix-gh5s.eu honlapon található űrlap kitöltésével regisztrálja a terméket 2018. március 31-ig.
3. A regisztrációs folyamat befejezése és az adatok hitelesítése után az 5 éves garanciáról szóló tanúsítványt PDF formátumban, e-mailen küldjük el Önnek.

Az ajánlatban résztvevő viszonteladók listája:

Adja le előrendelését a Lumix GH5S-re még ma, és szerezzen 5 év garanciát!

Az ajánlat a 2018. január 9. és 31. között előrendelt Lumix DC-GH5SE-K fényképezőgépekre vonatkozik.

Új, elképesztő fényérzékenységű Lumix GH5S - egy pillantás a jövőbe
A Lumix GH5S, a filmkészítők kamerája megérkezett. A legkiválóbb minőségű, képkivágás nélkül 4K felbontással rendelkező, videorögzítést támogató és nagy fényérzékenységű, 10,2 megapixeles MOS képérzékelővel rendelkező fényképezőgéppel a filmek mindig lenyűgözőek lesznek, bárhol is szállja meg Önt az ihlet.

A fényképezőgép első és hátsó váza magnéziumöntvényből készült, hogy ellenálljon a komoly kültéri igénybevételnek. Masszív kialakításának, valamint az illesztések, tárcsák és gombok erős szigetelésének köszönhetően a LUMIX GH5S nem csupán cseppálló*, de a pornak és az akár -10 Celsius fokos fagynak is ellenáll.

Minden operatőr nagyra fogja értékelni, hogy a V-Log szoftvert már gyárilag telepítették a Lumix GH5S-re, hogy a felhasználónak ne kelljen külön aktiváló kódot vásárolnia.

A Lumix GH5S-ről és az ajánlatról további információkat talál az alábbi honlapokon:
https://www.panasonic.com/hu/consumer/fenykepezogepek-es-videokamerak/lumix-g-dslm-fenykepezogepek/dc-gh5s.html
https://lumix-gh5s.eu/hu/
https://lumix-gh5s.eu/hu/5-evgarancia-promocios-kampany-reszveteli-szabalyzata/
https://www.panasonic.com/hu/corporate/hirek/articles/a-vilag-elso-cinema-4k-60p-50p-videot-rogzito-digitalistukor-nelkuli-fenykepezogepe-1.html


Címkék: fényképezőgép | hírek | lumix gh5s | panasonic

Share/Save/Bookmark