HP LaserJet M433a és M436 multifunkciós nyomtatók – a kis- és középvállalkozások elengedhetetlen kellékei

E-mailNyomtatásPDF

A HP a LaserJet MFP M433a és M436 nyomtatókkal bővíti a népszerű LaserJet sorozatát a CEMA régióban. A kis- és középvállalkozások számára tervezett készülékek megbízható teljesítményükkel garantáltan megfelelnek a szakmai normáknak, miközben áruk is kedvező.

A kisvállalkozások számára a technológia lehetővé teszi az igazán produktív, kreatív és hatékony munkavégzést. Az idő és az erőforrások értékesek, ezért az irodai technológiának kompromisszumok nélkül kell kiemelkedő teljesítményt nyújtania.

A HP LaserJet MFP M433a és M436 széria az akár A3 méretű, automatikus kétoldalas nyomtatásnak, másolásnak és szkennelésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a felhasználók munkafolyamatok sokaságát végezzék el. Az M436 nyomtató 23 lap/perces, valamint az M433 a nyomtató 20 lap/perces nyomtatási sebességének köszönhetően többé nem kell hosszú ideig a nyomtatásra várakozni, az M433a nyomtatóval az első nyomat mindössze 9 másodpercen belül elkészül.

Az új nyomtatók megfelelő megoldást kínálnak az olyan kis- és középvállalatok számára, amelyek a legkisebb befektetéssel az elérhető legmagasabb értéket keresik. A készülékek az eredeti HP, csak festéket tartalmazó kazettáknak és a hosszú életű nyomtatófejnek köszönhetően alacsony üzemeltetési költség mellett is kiváló minőséget garantálnak. Éppen ezért a széria optimális  választás az olyan vállalatok számára, amelyek irodán belül állítanak elő professzionális minőségű, színes üzleti terveket, különféle marketing anyagokat, vagy fontos adminisztrációval kapcsolatos dokomentumokat.

„A kis- és középvállalatok számára különösen fontos átgondoltan dönteni a technológiai befektetéseket illetően. Olyan eszközökre van szükségük, amelyek a büdzsét szem előtt tartva növelik a vállalat értékét, hatékonyságát, garantálják a megbízható minőséget, valamint megkönnyítik a munkafolyamatokat –mondta el Mantuano Mónika, a HP Inc. Magyarország marketingmenedzsere. Az új LaserJet MFP M4333a és M436 nyomtatók megbízható minőséget képviselnek akár több ezer nyomtatott oldal előállításához is. Az átgondolt formatervezés és az előre programozott gyors-indítás funkció pedig a modern irodák elengedhetetlen kellékévé teszik az széria tagjait.”

Az innovatív technológia a produktív munkakörnyezet egyik alapfeltétele. A HP LaserJet MFP M433 és M436 nyomtatók négy előre programozott gyorsindító gombbal, valamint közvetlenül a számítógéppel szinkronizált szkenner funkcióval egyszerűsítik a munkafolyamatokat, a dokumentumok mappázását és megosztását (a M436 nyomtató esetében). Az M436 nyomtató emellett beépített Ethernet kapcsolattal és távirányítási funkciókkal is rendelkezik. A nyomtatás soha nem volt ennyire egyszerű a kis- és középvállalkozások számára. 

Bővebb információért, kérjük, keresse fel a https://www8.hp.com/hu/hu/home.html weboldalt!
 


Címkék: hírek | hp laserjet | nyomtató

Share/Save/Bookmark