2018. December 15., Szombat

Frissítés érkezik a Logitech CRAFT billentyűzethez

E-mailNyomtatásPDF

Frissítés érkezik a Logitech zászlóshajó billentyűzetéhez a CRAFT-hoz. A „Creative Input Dial” mostantól támogatja a közkedvelt Adobe képszerkesztő alkalmazást, az Adobe Lightroom Classic CC-t, az Adobe Reader DC Windows® verzióját, valamint a Preview® és a Quicktime® Mac®-es változatát is. A mai naptól emellett elérhetővé vált az új CRAFT Software Developer Kit, amely lehetőséget nyújt a fejlesztőknek, hogy alkalmassá tegyék a billentyűzet „creative input dial” (Crown) kontrollerét további appok alkalmazásspecifikus, kontextus alapú vezérlésére, ezzel is növelve a CRAFT nyújtotta felhasználói élményt.

„A CRAFT billentyűzet megjelenése óta rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de szerettük volna, ha még több alkalmazást tudunk támogatni, és még több személyre szabott irányítási lehetőséget tudunk biztosítani,” nyilatkozta Art O’Gnimh, a Logitch billentyűzet üzletágának globális vezetője.

Az Adobe Lightroom Classic CC és a CRAFT használatával gyorsabb a képszerkesztés, a fotók anélkül szerkeszthetők, hogy a szemünket le kellene venni a képről. A Crown apró érintésével könnyen elérhető 11 különböző szerkesztő eszköz, többek között a telítettség, kontraszt, vagy az árnyékolás, anélkül, hogy a csúszkákat használni kellene. Egy gyors kattintással lehet funkciót váltani és egy enyhe fordítással lehet az adott paraméter értékeit beállítani. A Crown használatára könnyű ráérezni, hatékonyságot és folyamatos kreatív „flow” élményt biztosít a gördülékeny munkavégzés érdekében.

A frissítésekkel további felhasználási lehetőségek is elérhetővé váltak:

  • Adobe Reader DC (Windows verzió): Zoomolás, lapváltás és vízszintes görgetés.
  • VLC Media Player (Windows verzió): Előre és hátra tekerés videó lejátszása közben, vagy hangerőszabályzás.
  • Preview (Mac): Zoomolás, lapváltás és vízszintes görgetés.
  • Quicktime (Mac): Előre és hátra tekerés videó lejátszása közben, vagy hangerőszabályzás.
  • Safari® (Mac): Navigálás a lapok között.
  • SpotifyTM (Mac és Windows): Zene lejátszás és szüneteltetés, hangerőszabályzás, vagy dalok váltása.

A CRAFT Software Developer Kit használatával a programozók is segíthetnek a CRAFT fejlesztésében, javítva az alkalmazásokon belüli felhasználói élményt. Ezen a linken hozzáférhetnek a magas szintű architektúrához, a tervezési iránymutatásokhoz és mintakódokhoz, hogy létrehozhassanak app-specifikus plugineket a Crown-hoz.

Árak és elérhetőség
A CRAFT frissítések elérhetők a Logitech Options 6.8-n keresztül, amely ingyenesen letölthető a logitech.com/options címről. Ha többet szeretnél megtudni a CRAFT-ról, kérjük, látogass el a Logitech.com/CRAFT webhelyre.


Címkék: billentyűzet | craft | hírek | logitech

Share/Save/Bookmark