2019. Június 27., Csütörtök

Elindul a Panasonic LUMIX PRO ügyféltámogatási és szervizszolgáltatása

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic bejelentette a LUMIX PRO elindítását, amely a professzionális LUMIX felhasználók igényeivel együtt fejlődő, illetve őket összefogó szolgáltatás. Hamarosan indul a kreatív szakmabeliek számára nyújtott széles körű támogatás és szervizszolgáltatás. A Panasonic felismerte, hogy a LUMIX felhasználóknak nem csupán termékekre van szükségük a mindennapi munkájuk során, ezért ez a program szolgáltatásokkal, szervizkedvezményekkel és folyamatos globális támogatással hivatott biztosítani, hogy semmi ne akadályozhassa a profik munkáját.

A LUMIX PRO a Japánban már működő Lumix Professional Services program kibővítése. A Japán szolgáltatáson kívül a GH4, GH5, GH5S és G9 fényképezőgépek tulajdonosai az Egyesült Államokban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban is regisztrálhatnak majd a LUMIX PRO szolgáltatásokra.

Globális szervizszolgáltatás prémium tagoknak
A LUMIX PRO-t a felhasználók igényeinek megfelelően alakították ki, hogy valamennyi tudásszinten biztos hátteret adjon a fotósok és operatőrök támogatásához.

A rendszer többszintű jellege biztosítja, hogy a LUMIX felhasználók lehető legszélesebb köre igénybe vehesse a szolgáltatásokat. Jól tudjuk, hogy minden kreatív alkotó legalább annyira egyedi, mint a saját munkája, ezért a LUMIX PRO-t úgy tervezték meg, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az elvárásokhoz.

Számos belföldi karbantartási szolgáltatás és globális szervizszolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve a kiegészítő karbantartó szolgáltatásokat, mint például a képérzékelő, a képkereső vagy a váz tisztítása, illetve az objektívkalibrálás. A tagok számára rövidebb és garantált javítási időt biztosít a program, illetve a javítási idő meghosszabbodása esetén a tagok cserekészüléket vehetnek igénybe. A programban résztvevő termékek számától függően a felhasználók a program különböző szintjeihez kaphatnak hozzáférést, a tagságot pedig webshopon keresztül tudják megvásárolni.

Személyre szabható szolgáltatások
A LUMIX PRO többet nyújt egyszerű támogatásnál. A fotósok klubja több kulcsfontosságú partnerrel is együttműködik a fotós világban, hogy tagjai további exkluzív előnyökben részesülhessenek.

A szolgáltatási és szervizcsomag egy többszintes program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy képes legyen kiszolgálni az egyéni fotósok igényeit. A sokat utazó fotósok a szervizszolgáltatást nyújtó országokban igénybe vehetik a tagsági szintjüknek megfelelő szolgáltatásokat, hogy semmi ne akadályozhassa a munkájukat.

Európában nemsokára már lehet is regisztrálni a szolgáltatásra, amely a kezdeti, regisztrációs időszakban ingyenesen lesz használható. A Panasonic folyamatosan újabb országokban indítja el a jövőben a LUMIX PRO szolgáltatásokat, hogy valóban globális szinten támogathassa a fotósokat bárhol és bármikor legyen is arra szükség.


Címkék: hírek | lumix pro | panasonic | támogatás

Share/Save/Bookmark