A Samsung bemutatta a CJG5 ívelt gaming monitort

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung Electronics bemutatta az új CJG5 ívelt gaming monitort. Ezzel a vállalat kifejezetten játékosok számára fejlesztett portfóliója egy kedvező árfekvésű, ívelt WQHD felbontású, 144Hz-es frissítési rátájú monitorral bővült.

Az új 27 colos CJG5 (C27JG5) monitor a játékhoz elengedhetetlen technológiákkal, így WQHD felbontással, ívelt kijelzővel, 144 Hz-es frissítési rátával és magas kontrasztaránnyal érkezik. A Samsung technológiai szakértelmét ötvöző, káva nélküli, játékra optimalizált CJG5 monitor egy zökkenőmentes, magával ragadó gaming élményt kínál kedvező áron. A monitor Magyarországon szeptember elején válik elérhetővé.

„A piaci igények rohamos változását figyelembe véve ezúttal egy olyan, árában is versenyképes gaming monitort kínálunk vásárlóinknak, amellyel megtapasztalhatják a prémium technológia előnyeit – mondta el Seog-gi Kim, a Samsung kijelzők üzletágának alelnöke. – Az évek során gyűjtött tapasztalatokat kamatoztatva az új monitor fejlesztése során azokra a termékjellemzőkre koncentráltunk, amelyek a játékot a lehető legélvezetesebbé teszik: ilyen a 144Hz frissítési ráta és a WQHD (Wide-Quad HD) képernyőfelbontás.”

A HD-nál négyszer nagyobb értékű WQHD (2560 X 1440) felbontás pontos, élethű képet kínál a játékosoknak. A CJG5 monitor a fekete színárnyalatot mélyebben, a fehéret és egyéb színeket fényesebben, élénkebben jeleníti meg, 3000:1 kontrasztaránya pedig a megfelelő tónuskülönbségről gondoskodik. A hajlított VA panelnek és a háromoldalú, káva nélküli kialakításnak köszönhetően a CJG5 monitor igazán magával ragadó gamer környezetet teremt, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki a játékból. Az 1800R ívű monitor a szemet is kíméli, hiszen a játékosoknak kevesebbszer kell más-más fókusztávolságba helyezkedniük a játék során. Mivel a CJG5 monitor kialakítása a valóságos látóteret idézi, a felhasználók gyorsan és könnyedén áthelyezhetik a fókuszt egyik pontról a másikra, akár hosszabb játékmenetek során is.

A 144Hz frissítési rátának köszönhetően a monitor kifinomult, reszponzív grafikát és akadásmentes játékmenetet kínál. Legyen szó bármilyen tartalomról, a játék és a mozi mód automatikusan optimalizálja a fekete gamma szintet, a kontrasztot, az élességet és a telítettséget. A játékra optimalizált On Screen Display (OSD) funkciónak köszönhetően a felhasználóknak arra is lehetősége nyílik, hogy a legfontosabb beállításokat játék közben kezeljék.

A 27 colos CJG5 WQHD monitor Magyarországon szeptember elején lesz elérhetőek, 119 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

További információ a termékről a news.samsung.com oldalon érhető el.

Termékspecifikáció
 

Modell

CJG5

Méret

27”

Formatervezés

Ívelt kijelző

Szín

Sötét ezüst

Felbontás

2,560 x 1,440

Képarány

16:09

Ívelt képernyő

1,800R

Panel Típus

Ívelt VA

Fényerősség (jellemző)

300 cd/m2

Betekintési szög

178o(H)/ 178o(V)

Frissítési arány

144Hz

Statikus-kontraszt arány (jellemző)

3,000:1

Válaszidő

4ms (GTG)

Bemeneti jel

2x HDMI (1x 2.0, 1x 1.4), 1x DP1.2, Fülhallgató

 


Címkék: cjg5 | gaming | hírek | monitor | samsung

Share/Save/Bookmark