2019. Június 27., Csütörtök

A Panasonic már fejleszti az új LEICA DG 10-25 mm F1.7 objektívet

E-mailNyomtatásPDF

A Panasonic Corporation bejelentette, hogy a vállalat már fejleszti a LEICA DG VARIO-SUMMILUX objektívet, a világ első* „full-range F1.7” 10-25 mm (35 mm rendszer egyenérték: 20-50 mm) széles látószögű, digitális cserélhető objektívjét. Az új LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm / F1.7 objektív maximálisan kihasználja a mikro négyharmados rendszerben rejlő lehetőségeket előnyeit, hogy széles látószöget nyújtson kompakt méretben. Ez lesz az első objektív a piacon, amely nagy sebességű F1.7 rekesz használatát biztosítja a teljes zoomtartományban, lefedve a széles látószöget és a standard tartományt is. Az objektív a hagyományos fotózáson kívül videokészítésre is alkalmas lesz. A fokozatmentes rekeszvezérlést biztosító kattanásmentes rekeszgyűrűvel rendelkező új LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm / F1.7 a legkiválóbb digitális, cserélhető fotó/videó hibrid objektív kíván lenni.

A LEICA DG objektíveket úgy tervezik, hogy azok megfeleljenek a LEICA tanúsítványhoz szükséges szigorú minőségi szabványoknak, és így kiváló optikai teljesítményt nyújtsanak. Az új LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm / F1.7 páratlan képalkotó teljesítményt biztosít a teljes zoomtartományban, hogy pontos részleteket és megragadó látványvilágot örökíthessen meg.

A Panasonic elkötelezett amellett, hogy a vásárlói igények kiszolgálása érdekében tovább bővítse a mikro négyharmados rendszerű fényképezőgép- és objektívkínálatát.


*2018. szeptember 25-i állapot

A termék részletes műszaki tartalma, a bevezetés dátuma és az árazás még nincsen véglegesítve.
A LEICA a Leica Microsystems IR GmbH bejegyzett védjegye.
A SUMMILUX a Leica Camera bejegyzett védjegye.

 


Címkék: fényképezőgép | hírek | lumix | objektív | panasonic

Share/Save/Bookmark