A Lenovo™ bemutatta a világ első, összehajtható számítógépét a ThinkPad™ X1 családban

E-mailNyomtatásPDF

A sosem látott formai tényezőktől egészen az új felhasználói élményekig, a Lenovo innovációs története egybeforrt azokkal, akik az elejétől fogva meghatározták és elképzelték az okos, személyre szabott számítástechnikát. Most egy újabb áttörés van a láthatáron.

Az Accelerate éves üzleti konferencián a Lenovo bemutatta a világ első összehajtható számítógépének prototípusát és demóját. Az új, összehajtható PC csatlakozik a prémium ThinkPad X1 családhoz, azzal az ígérettel, hogy az eddig nem tapasztalt hordozhatóság új dimenziója semmilyen módon nem fogja veszélyeztetni a produktivitást és a megbízhatóságot a sokat utazó, tech-hozzáértő szakemberek számára, akik a legjobb eszközöket igénylik. Ez nem telefon, tablet vagy ismerős hybrid-eszköz; ez egy teljes értékű laptop hajtogatható képernyővel.

Mindannyian szeretnénk hozzáférni egy nagy, kényelmes képernyőhöz még útközben is, de az utazás ezt kényelmetlenné vagy lehetetlenné teheti. Ne felejtsük el, hogy a távmunkát végzők száma 2008 és 2016 között 140%-kal nőtt, és egyre több alkalmazott viszi magával mindenhová a határidős, médiaintenzív projekteket. A múltban egy laptop 13,3 hüvelykes képernyője megkövetelte, hogy a készülék ugyanilyen méretű maradjon – nem úgy az LG Display®- jel együttműködve létrehozott OLED 2K kijelző esetében, amely félbehajtható és 50%-kal csökkenthető így a szélessége. Az Intel® erőforrással és a Windows® rendszerrel az összecsukható ThinkPad a felhasználók egész napját végig tudja kísérni:

  • Ébredjen fel, hajtsa könyvszerűen félbe, és kezdje a napját azzal, hogy átnézi a közösségi média hírfolyamát az ágyból.
  • Sétáljon ki a konyhába, nyissa ki, állítsa fel kéz nélküli módba és böngéssze a legjobb híroldalakat.
  • Dobja fel ingázását a buszon vagy a vonaton, hajtsa ki kagyló alakúvá az e-mailek olvasásához.
  • Érjen be az irodába, kapcsolja hozzá a dokkolóhoz, csatlakozzon több monitorhoz és kezdje meg a munkát.
  • Vegyen részt megbeszéléseken, rögzítsen jegyzeteket az érintőtollal és írjon a teljes kijelzős táblagépen.
  • Ebéd után állítsa fel, használja a mechanikus billentyűzetet a munkahelyi e-mailek megírásához.
  • Estefelé hazaérve csak nyissa ki és élvezze a kedvenc sorozatait.
  • Relaxáljon az ágyban, hajtsa össze félbe és olvassa az izgalmas könyveket.

A helytakarékos ThinkPad ötvözi a laptopok produktivitását az okostelefonok hordozhatóságával és olyanná alakítja életét, mint eddig soha. Álljon készenlétben a további részletekig és a 2020-as megjelenésig. Alig várjuk, hogy még többet megmutathassunk!

További információt a www.lenovo.com/accelerate weboldalon talál.
 


Címkék: hírek | laptop | lenovo | thinkpad

Share/Save/Bookmark