2019. Május 23., Csütörtök

A B&O PLAY bemutatta az óceán inspirálta, limitált tavaszi-nyári kollekcióját

E-mailNyomtatásPDF

A B&O PLAY bejelentette tavaszi-nyári kollekcióját limitált kiadású prémium fejhallgatókkal és hangszórókkal, amelyet az óceán vibráló és erőteljes színei ihlettek. Végtelen csillogó vízfelület, hihetetlen színek, határtalan szabadság. Csak kapcsold be a zenét, és hagyd, hogy a kiváló minőségű hangzás, az óceánból áradó erő és energia – vagy éppen a nyugalom és béke – magával ragadjon!

Az új kollekció színpalettájával bárhol megidézheted a víz minden arcát: a halványzölddel (Aloe) a frissességet, a sötét türkizbe hajló acélkékkel (Steel Blue) az éjszakai óceán színét, a sötét árnyalatú kékeszölddel (Teal) pedig a kiemelkedő hullámokat.

Beoplay H4
A vezeték nélküli Beoplay H4 fejhallgatót Jakob Wagner tervezte mindazoknak, akiket a tiszta hangzás és a letisztult anyagok vonzanak, mint amilyen az óceánból áradó tisztaság és könnyedség is. A limitált halványzöld (Aloe) és acélkék (Steel Blue) színben is elérhető, prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatóval átélheted a szabadság semmihez sem fogható érzését. Képzeld el: állsz a vízben, a bokádat lágyan simogatják a hűs hullámok, és csak a zenére koncentrálsz. Páratlan.

Beoplay P2
Mint egy gyönyörű, partra sodródott drágakő, olyan az új kékeszöld (Teal) színben pompázó Beoplay P2 ultra hordozható hangszóró. A P2-t Cecilie Manz tervezte, a márka legkisebb vezeték nélküli hangszórójával lakásodba varázsolhatod az óceán egy darabkáját, vagy a vízpartra viheted vele a kiváló Bang & Olufsen minőséget. Cseppálló borítása miatt a párás környezet sem árt neki. Okos funkcióinak segítségével indítsd el a zenét egy koppintással, válts számot rázással és táncolj szabadon a homokban!

Beoplay A1
Csak ülsz a sziklán, és gyönyörködsz a magával ragadó végtelen vízfelületben. A két új, limitált színben elérhető Beoplay A1 vezeték nélküli hangszóró hatalmába kerít, rabul ejt, és többé már nem tudsz szabadulni az élménytől. Nemcsak a hihetetlen hangzás, a kifinomult dizájn és a kategóriájában legjobb hangteljesítmény nyűgöz majd le. Cecilie Manz által tervezett, acélkék (Steel Blue) és halványzöld (Aloe) színekben pompázó A1-gyel ugyanis hazavihetsz egy kis szeletet az óceán csodáiból: a határtalan szabadságból, a varázslatos színekből és a mindent elsöprő erőből. A hordozható hangszóróval pedig a sziklán ülve is kiváló minőségben hallgathatod kedvenc számaidat.


Címkék: apcom | beoplay | hírek

Share/Save/Bookmark