2012 legtöbbet letöltött filmjei

Yohohó ismét kedves barátaim, akik jobban szeretitek a "rajongói kiadásokat" beszerezni, mint a Media Marktban megvásárolni az aktuális blockbustereket. A sorozatok után megérkezett a filmes toplista is, amely kvázi hozta a papírformát, bár számomra kicsit meglepetést okozott az első két helyezett. Viszont azt leszűrhetjük, hogy Batman menőbb, mint Iron Man és az egész bandája.

A listát alulról Edwardék ragyogják be, méghozzá a Breaking Dawn első részével. A filmtörténeti borzalom világszerte több, mint 700 millió dollár bevételt generált, emellett 6.740.000 letöltőt generált.

A kilencedik helyen Scrat és Sidék találhatóak, méghozzá a legújabb Ice Age filmmel, amely majdnem 7 millió letöltőt tudhat magáénak. Őket a Diktátor követi, 7.330.000 letöltővel, amely mindössze 90.000-rel marad el a hetedik helyen tanyázó Tetovált lánytól (az amerikai, Daniel Craiges változattól). A botcsinálta, középiskolába visszaküldött rendőrök a hatodik helyik jutottak, 7.590.000 "rajongóval".

A Top 5-be való bejutáshoz 7.850.00 letöltő, valamint jelentős dedukciós képességre volt szüksége Sherlock Homesnak. Bár Robert Downey Jr. igazán büszke lehet magár, ugyanis a negyedik helyen ismét díjat szerzett az Avengersszel, amelyet már 8.110.000 ember töltött le december közepéig. A Marvel hőseit fél kézzel - és Anne Hathaway latexbe bújtatott hátsójával - lenyomta Bruce Wayne, aki a 8.230.000 letöltőnek köszönhetően megnyerte a bronzot.

Az ezüst ezúttal Ethan Hunt és csapata nyakába kerül, akik a Missin: Impossible negyedik részével 8 és félmillió letöltőt gyűjtöttek maguk köré.

És végül, de nem utolsó sorban az első helyen a Project X végzett, 8.720.000 letöltéssel.