Hardver

Új generációs audiotermékek a Sonytól

E-mailNyomtatásPDF

Sony

Új, a digitális zenei piac igényeinek megfelelő audio-termékcsaládot dob piacra a Sony. A legendás 1982-es Compact Disk és az 1999-es SACD/DSD társfejlesztőjének hat új termékét a márkától megszokott kompromisszummentes, stúdióminőségű hangzás jellemzi még a nagy felbontású digitális zenefájlok esetében is. A két HDD audiolejátszó, egy USB DAC erősítő, egy beépített sztereó erősítő és két hangszórórendszer mellett a Sony egy új online felülettel is jelentkezik, melyről magas hangminőségű felvételeket tölthetnek le a zenekedvelők.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Felsőkategóriás házimozi projektorok az Epsontól

E-mailNyomtatásPDF

Epson EH-TH9200W

Az Epson új, felsőkategóriás 3D házimozi projektorait kifejezetten a filmek szerelmeseinek tervezték. Az eltérő árkategóriákban megvásárolható vetítőknek köszönhetően minden filmrajongó magával ragadó, nagy képernyős élményben részesülhet. Az új széria tagjai az okostelefonokhoz és táblagépekhez MHL csatlakozóval kapcsolódnak és a korábbi modellekhez képest majdnem kétszer nagyobb kontrasztaránnyal rendelkeznek, valamint Képkocka Interpoláció (Frame Interpolation) funkciót is biztosítanak 2D és 3D módban egyaránt.

Címkék: epson | hírek | projektor

Bővebben...

Az Epson belép a direkt textilnyomtatás piacára

E-mailNyomtatásPDF

Epson

Az Epson bővíti textilnyomtató választékát a cég első direkt pólónyomtatójával, a SureColor SC-F2000 készülékkel.  A textilnyomtatási piac 2014-re várhatóan eléri a 200 millió eurós forgalmat, amelyből – a SureColor SC-F2000 funkcióinak köszönhetően – a kis- és középvállalkozások is profitálhatnak. A készülék nagy teljesítménye alacsony karbantartási igénnyel és üzemeltetési költséggel párosul, így lehetővé teszi, hogy a vállalkozások pólónyomtatási szolgáltatással bővítsék kínálatukat. 

Címkék: epson | hírek | nyomtató

Bővebben...

Három az egyben: itt az új Sony Walkman WH széria

E-mailNyomtatásPDF

Sony Walkman WH

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok. A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.

Címkék: hírek | sony | walkman

Bővebben...

Páratlan képminőség jellemzi az LG IFA-n bemutatkozó tévéit

E-mailNyomtatásPDF

LG Curved OLED TV

Az LG Electronics (LG) a technológia és a formatervezés fejlődése terén ismét bizonyított az újgenerációs televíziókészülékek szegmensében. Az LG a berlini IFA 2013 kiállításon egyedülálló képminőségű, kialakítású és innovatív technológiákkal felvértezett tévéinek átfogó választékát mutatta be: a kiállította az ívelt, úgynevezett CURVED OLED TV-t (55EA9800), a művészi ihletésű GALLERY OLED TV-t (55EA8800), a 84 hüvelyk képátlójú ULTRA HD TV továbbfejlesztett változatát (84LA9800), valamint az új 55 és 65 hüvelykes ULTRA HD TV-ket (LA9650 sorozat). 

Címkék: hírek | ifa 2013 | lg electronics

Bővebben...

Mind a nyolc magot használja egyszerre az új Exynos Octa

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Exynos Octa

A Samsung Exynos 5 Octat rengeteg kritika érte, hiszen szigorúan nézve a processzor nem egészen nyolc magos. A dolog úgy néz ki, hogy van benne egy négy magból álló Cortex-A7 és egy szintén négy magból álló Cortex-A15 processzor, ami között az Octa váltogat a terheléstől függően. Azonban az év negyedik negyedében jön a következő generáció, ami támogatja majd a Heterogeneous Multi-Processinget, avagy a HMP-t, az agyérgörcs elkerülése érdekében.

Címkék: exynos octa | hírek | samsung

Bővebben...

A Samsung Motion Sync porszívója kényelmessé teszi a takarítást

E-mailNyomtatásPDF

Samsung VC20F70

A Samsung Motion Sync porszívója a modern dizájn és az innovatív technológia ötvözete: a fogyasztók páratlanul elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű porszívót kapnak a kezükbe. A kényelem érdekében az SC20F70-et a forradalmian új Motion Sync DesignTM (amely a dinamikus, könnyed irányíthatóságot biztosítja) alapján tervezték meg, s ezzel a piacon kapható legstabilabb portartályos porszívót alkották meg, miközben az innovatív CycloneForce Multi (többkamrás ciklon hatást keltő) technológia magas szívóteljesítményt biztosít a maximális tisztaság érdekében.   

Címkék: hírek | samsung

Bővebben...

A jövőbe tekint a Sony 4K TV

E-mailNyomtatásPDF

Sony Bravia 84X9000

A 2013 végétől elérhető online firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a népszerű Ultra HD TV megjelenítse a 4K (3840x2160) 60p videojeleket. Mostanáig a BRAVIA X9 a 4K videókat csupán 30p képkocka sebességgel tudta kezelni. A díjmentes frissítéssel a 65” és 55” méretekben elérhető Sony 4K Ultra HD televíziók egyetlen HDMI kábel segítségével tudják megvalósítani a 60p 4K tartalmak fogadását és megjelenítését.

Címkék: hírek | sony | uhdtv

Bővebben...

A Samsung Food ShowCase hűtőgépe új lehetőségeket nyújt az egész családnak

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Food Showcase

A Samsung bemutatta amerikai típusú side-by-side Food ShowCase hűtőgépét – az újdonságban az újszerű kialakítás a tárolótér intelligens felosztását teszi lehetővé. A ShowCase területen a gyakran használt termékekhez könnyen és gyorsan lehet hozzáférni, míg az InnerCase a hosszabb távon tárolt élelmiszerek számára áll rendelkezésre. Hála a ShowCase-nek – ami négyszer nagyobb, mint egy hagyományos otthoni bárpult –, a fogyasztók azonnal hozzáférnek a hűtött ételekhez, italokhoz és harapnivalókhoz, az InnerCase-ben pedig a nagyobb méretű friss alapanyagok hosszabb ideig is eltárolhatók. 

Címkék: hírek | samsung

Bővebben...

Felrázza a házibulikat az új Sony SHAKE-5

E-mailNyomtatásPDF

Sony Shake 5

A Sony új audiorendszere a nappaliba varázsolja a legjobb bulik hangulatát. A kiváló hangzás, a dübörgő basszus és az akár 2400 W teljesítmény mellett a választható DJ-effektek és a többszínű LED-fények garantálják a szórakozást. A magassugárzóval, mélynyomóval és sub mélysugárzóval ellátott háromutas hangszóróknak, valamint az MRC (Mica Reinforced Cellular) kialakításnak köszönhetően a SHAKE-5 a legmagasabb vokáltól a legmélyebb basszus ütemekig kristálytiszta hangzást biztosít.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Megérkezett a Sony legnagyobb Full HD televíziója

E-mailNyomtatásPDF

Sony Bravia W85

A BRAVIA W85 készülék még nagyobb képernyőn adja vissza a TRILUMINOS technológia széles színskáláját, a részletgazdag képeket és a széles körű internetes tartalmakat. A Sony legnagyobb Full HD televíziója az élethű képminőséget erőteljes hangzással és az egyérintéses technológiával ötvözi. A 65 colos készülék jelentős mérete ellenére vékony kerettel rendelkezik, így valóban a kiemelkedő képi megjelenés kap nagy hangsúlyt a nappaliban.

Címkék: hdtv | hírek | sony

Bővebben...

9. oldal / 77