2018. December 15., Szombat

Hardver

Kiesett a Samsung a Nexus-családból

E-mailNyomtatásPDF

Nexus 10

Még valamikor augusztus tájékán röppentek fel az első pletykák, miszerint a második generációs Nexus 10 esetleg nem a Samsung égisze alatt érkezik majd. Akkor - talán nem meglepő módon - a legtöbben az ASUS-t tartották esélyesnek, ami a Nexus 7 sikere után nem igazán tűnt képtelen ötletnek. Az @evleaks azonban a mai napon megerősítette a pletykákat, ráadásul egy igen kellemes árat is sikerült találnia.

Címkék: android | asus | google | hírek | nexus | samsung | tablet

Bővebben...

Nagyon sok funkció egy igazán kis készülékben

E-mailNyomtatásPDF

A Sharp új, kompakt irodai eszközei a kisvállalkozások, valamint a közepes és nagyvállalatok dolgozóinak is megkönnyítik majd munkáját. A többfunkciós "3 az 1-ben" és "4 az 1-ben" készülékek kiváló sebességgel, számos funkcióval és nagyon alacsony oldalankénti nyomtatási költséggel büszkélkedhetnek. Ezen felül a Sharp készülékek igen tartósak is. 

Címkék: nyomtató | sharp

Bővebben...

Rangos díjakat nyertek a Sharp multifunkciós nyomtatói

E-mailNyomtatásPDF

A Sharp két "Pick" díjat is nyert a független Buyers Laboratory LLC (BLI) szervezettől, amely dokumentumkezelő termékeket és megoldásokat értékel szigorú és objektív szempontrendszer alapján. A BLI intézet elismerését olyan termékek nyerhetik el, amelyek kiváló teljesítményt és funkcionalitást nyújtanak. A Sharp ezt a rangos díjat a színes és a fekete-fehér kategóriában egyaránt kiérdemelte. 

Címkék: nyomtató | sharp

Bővebben...

Elefántra vadásznak a Kalasnyikovval

E-mailNyomtatásPDF

AK63

A különböző háborús FPS-ek szerelmesei valószínűleg többnyire akaratlanul is megtanulták már, hogy az elmúlt évek során az országok hadserege mely fegyvereket használta standardként. Meglepő módon azonban az AK47 - lö Kalasnyikov - ma már nem a ruszki honvédek alapfelszerelésének része. Ők, nagyjából az egész régióval egyetemben, átálltak az AK74-re. Eközben a sok Kalasnyikovot ma már inkább a busmanok használják elefántkergetésre.

Címkék: hírek

Bővebben...

Új generációs audiotermékek a Sonytól

E-mailNyomtatásPDF

Sony

Új, a digitális zenei piac igényeinek megfelelő audio-termékcsaládot dob piacra a Sony. A legendás 1982-es Compact Disk és az 1999-es SACD/DSD társfejlesztőjének hat új termékét a márkától megszokott kompromisszummentes, stúdióminőségű hangzás jellemzi még a nagy felbontású digitális zenefájlok esetében is. A két HDD audiolejátszó, egy USB DAC erősítő, egy beépített sztereó erősítő és két hangszórórendszer mellett a Sony egy új online felülettel is jelentkezik, melyről magas hangminőségű felvételeket tölthetnek le a zenekedvelők.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Felsőkategóriás házimozi projektorok az Epsontól

E-mailNyomtatásPDF

Epson EH-TH9200W

Az Epson új, felsőkategóriás 3D házimozi projektorait kifejezetten a filmek szerelmeseinek tervezték. Az eltérő árkategóriákban megvásárolható vetítőknek köszönhetően minden filmrajongó magával ragadó, nagy képernyős élményben részesülhet. Az új széria tagjai az okostelefonokhoz és táblagépekhez MHL csatlakozóval kapcsolódnak és a korábbi modellekhez képest majdnem kétszer nagyobb kontrasztaránnyal rendelkeznek, valamint Képkocka Interpoláció (Frame Interpolation) funkciót is biztosítanak 2D és 3D módban egyaránt.

Címkék: epson | hírek | projektor

Bővebben...

Az Epson belép a direkt textilnyomtatás piacára

E-mailNyomtatásPDF

Epson

Az Epson bővíti textilnyomtató választékát a cég első direkt pólónyomtatójával, a SureColor SC-F2000 készülékkel.  A textilnyomtatási piac 2014-re várhatóan eléri a 200 millió eurós forgalmat, amelyből – a SureColor SC-F2000 funkcióinak köszönhetően – a kis- és középvállalkozások is profitálhatnak. A készülék nagy teljesítménye alacsony karbantartási igénnyel és üzemeltetési költséggel párosul, így lehetővé teszi, hogy a vállalkozások pólónyomtatási szolgáltatással bővítsék kínálatukat. 

Címkék: epson | hírek | nyomtató

Bővebben...

Három az egyben: itt az új Sony Walkman WH széria

E-mailNyomtatásPDF

Sony Walkman WH

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre MP3 lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok. A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt.

Címkék: hírek | sony | walkman

Bővebben...

Páratlan képminőség jellemzi az LG IFA-n bemutatkozó tévéit

E-mailNyomtatásPDF

LG Curved OLED TV

Az LG Electronics (LG) a technológia és a formatervezés fejlődése terén ismét bizonyított az újgenerációs televíziókészülékek szegmensében. Az LG a berlini IFA 2013 kiállításon egyedülálló képminőségű, kialakítású és innovatív technológiákkal felvértezett tévéinek átfogó választékát mutatta be: a kiállította az ívelt, úgynevezett CURVED OLED TV-t (55EA9800), a művészi ihletésű GALLERY OLED TV-t (55EA8800), a 84 hüvelyk képátlójú ULTRA HD TV továbbfejlesztett változatát (84LA9800), valamint az új 55 és 65 hüvelykes ULTRA HD TV-ket (LA9650 sorozat). 

Címkék: hírek | ifa 2013 | lg electronics

Bővebben...

Mind a nyolc magot használja egyszerre az új Exynos Octa

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Exynos Octa

A Samsung Exynos 5 Octat rengeteg kritika érte, hiszen szigorúan nézve a processzor nem egészen nyolc magos. A dolog úgy néz ki, hogy van benne egy négy magból álló Cortex-A7 és egy szintén négy magból álló Cortex-A15 processzor, ami között az Octa váltogat a terheléstől függően. Azonban az év negyedik negyedében jön a következő generáció, ami támogatja majd a Heterogeneous Multi-Processinget, avagy a HMP-t, az agyérgörcs elkerülése érdekében.

Címkék: exynos octa | hírek | samsung

Bővebben...

A Samsung Motion Sync porszívója kényelmessé teszi a takarítást

E-mailNyomtatásPDF

Samsung VC20F70

A Samsung Motion Sync porszívója a modern dizájn és az innovatív technológia ötvözete: a fogyasztók páratlanul elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű porszívót kapnak a kezükbe. A kényelem érdekében az SC20F70-et a forradalmian új Motion Sync DesignTM (amely a dinamikus, könnyed irányíthatóságot biztosítja) alapján tervezték meg, s ezzel a piacon kapható legstabilabb portartályos porszívót alkották meg, miközben az innovatív CycloneForce Multi (többkamrás ciklon hatást keltő) technológia magas szívóteljesítményt biztosít a maximális tisztaság érdekében.   

Címkék: hírek | samsung

Bővebben...

9. oldal / 78