2017. November 17., Péntek

Hardver

Jön az EA SPORTS Active 2.0

E-mailNyomtatásPDF

Tavaly tavasszal milliók tapasztalták meg világszerte az otthoni fitness forradalmát az EA SPORTS Active™, a Wii™ platform legkeresettebb edzőprogramja jóvoltából.

 

Címkék: electronic arts

Bővebben...

Veyron alakú játékkonzol Dél-Koreából

E-mailNyomtatásPDF

A Bugatti Veyron neve sokaknak beugrik, ha luxusról, és teljesítményről esik szó. Így volt ez Won Chan Lee, a Seoul National University of Technology tanulója esetében is, aki abbéli buzgóságában, hogy közelebb kerüljön az álomautójához, átfarigcsálta PSP játékkonzolját annak mintájára.

Címkék: bugatti | konzol | psp | veyron

Bővebben...

Nincs több Pentium

E-mailNyomtatásPDF
2008 lesz az első év, amikor nem gyártanak több Pentium processzort. A Netburst architektúra már azzal megszűnt, hogy az Intel-nek sikerült az alsókategóriástól a felsőkategóriás processzorokig átváltani a Core technológiára. Így már csak 65 és 45 nanométeres gyártási technológiájú Core-alapú processzorok találhatók meg az Intel kínálatában.
Bővebben...

Új széria az ATI-tól

E-mailNyomtatásPDF
Novemberben érkeznek az ATI legújabb HD szériás videókártyái...
Bővebben...

Veszélyt jelent pár Sony akkumulátor

E-mailNyomtatásPDF
Egy Fujitsu laptop tulajdonosa kisebb égési sérüléseket szerzett a leadni kívánt laptopjától. Az akkumulátor túlmelegedett.
Bővebben...

Intel Dual Core 64 bit

E-mailNyomtatásPDF
Új mérföldko érkezett a processzorgyártás történelmében. Ugye eloször megjelent a 64 bit amelyet még a mai napig nem sikerült igazán kihasználni mivel még a 64 bites Windows Xp-on is van még mit javítani. De az Intel már elorukkolt egy újabb technológiával. Sokan gondolgodtunk már szerintem azon hogy mi lenne ha egyszerre több processzor is lenne a gépünken úgy mint a szerverekben. Egyrészt ez nagyon drága lenne másrészt egy olyan alaplapa mi be tud fogadni több processzort nagyon drága és kifejezzetten szerverekhez van fejlesztve, szóval nincs benne AGP és semmi felesleges cicoma... Ezt a problémát oldotta meg az Intel a Dual Core-ral...
Bővebben...

77. oldal / 77