Hardver

Végre egy értelmes ötlet a Coca-Colatól [VIDEÓ]

E-mailNyomtatásPDF

Coca-Cola Social Media Guard

Akármennyire is nevetségesnek vagy abszurdnak tűnik, a Coca-Cola Social Media Guardnak lenne létjogosultsága. Sajnos kevesen képesek megérteni, hogy amikor valódi emberekkel vannak körülvéve, akkor a szociális szó hatásköre átterelődik a kijelzőről erre a valóságnak nevezett dologra, ahol ugyan nem lehet törölni kommenteket, letiltani embereket - és még a barát szó is komolyabb jelentéssel bír... De ez egy másik történet. Mindenesetre az ilyen embereknek napi 5 órában kötelezővé tenném a hordását.

Címkék: hírek | internet

Bővebben...

Nyakkendő 2.01: hogyan viseljük?

E-mailNyomtatásPDF

tie

Most, hogy a múltkor kiválasztottuk kedvenc csomónkat és megtanultuk rendesen megkötni a nyakkendőnket ideje, hogy viselni is tudjuk. Mert bármennyire is elegáns vagy jól néz ki benne az ember, van néhány alapvető apróság, amit azért illik betartani. Ebbe tartozik, hogy pontosan hol végződjön, de arra is illik odafigyelni, hogy az ing nyaka mennyire nyitott. De természetesen az ember magassága is beleszól a dologba.

Címkék: hírek | nyakkendő

Bővebben...

Palackozott Walkmant vegyenek!

E-mailNyomtatásPDF

Sony Walkman

Ha az úszás közben zenét hallgató sportolóknak sem sikerült meggyőznie senkit arról, hogy a Sony vízálló Walkmanjei valóban vízállóak, akkor tényleg nincs mit tenni… Vagy mégis? A Sony új-zélandi csapata úgy döntött, hogy a különböző sportlétesítményekben - edzőterem, uszoda - a Gatorade automatákat feltölti palackozott zenelejátszókkal: aki egy palack vízre vágyik, az a kulacsban talál egy ajándék zenelejátszót is, amit azonnal használatba is vehet.

Címkék: hírek | sony | walkman

Bővebben...

Vigyél egy kis változatosságot a nyakkendőd életébe

E-mailNyomtatásPDF

Tie

Még emlékszem, amikor jó pár évvel ezelőtt szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb módszerekkel próbáltam Youtube videók alapján megkötni a nyakkendőmet. A cél akkor inkább az volt, hogy valami elfogadható eredménye legyen a dolognak, az pedig, hogy éppen az alkalomhoz illő volt-e a csomó, nos, az nem igazán számított. Aztán jöttek az okostelefonok, ahol szinte minden alkalmazásban találunk rövid leírást és egész jó instrukciókat, nagyjából 10-20 különböző módszerhez. Akinek egyik sem tetszik, annak van egy jó hírem: ezeken kívül még több, mint 177.000 megoldás létezik.

Címkék: hírek

Bővebben...

Újabb tanulmány igazolta a kávé áldását

E-mailNyomtatásPDF

Coffee

A PC Pult koffein-függő részlege folyamatosan igyekszik bebizonyítani, hogy az általuk imádott fekete leves nem csak finom, de egészséges is. Szerencsére akad pár egyetem és kutatás, akik állandó jelleggel - és tudományos érvekkel - alátámasztják a nézeteinket, így valamilyen szinten könnyű dolgunk van: a legfrissebb felmérés például arra mutatott rá, hogy a koffein jelentősen segít a hosszútávú memóriánkon.

Címkék: egészség | hírek | kávé

Bővebben...

Újabb Nexust készíthet a HTC

E-mailNyomtatásPDF

Nexus 10

Az Asus, a Samsung, az LG és a Lenovo után újabb céget hoztak hírbe, mint a következő Nexus-tablet lehetséges gyártóját - bár őszintén megvallva elég érdekesnek tűnik a választás, hiszen a HTC eddig nem igazán remekelt a területen: mindössze egyetlen, kisebb méretű eszközt dobtak piacra (Flyer), és azért sem folytak különösebben vérre menő harcok az üzletekben. Ráadásul a tajvani gyártú az elmúlt években folyamatosan rácáfolt saját ígéreteire, ami érthető módon sok felhasználónál kiverte a biztosítékot.

Címkék: android tablet | google | hírek | htc | nexus

Bővebben...

Ismét a fanboyok kenték el a Microsoft száját

E-mailNyomtatásPDF

Steve Ballmer

Ha szánalmas kampányokat és visszanyaló fagyit keresünk, akkor a legtöbb esetben valahogy mindig a Microsoftnál lyukadunk ki - pillanatok alatt. Vehetnénk példának a Scroogled megmozdulásait, vagy épp azokat az Android vs. Windows Phone videódemonstrációkat, ahol 3-4 éves telefonok ellen mutatták be, hogy mennyivel jobb a WP... Értem én, hogy azon a szinten van a kis platformjuk, de na. Természetesen nincs ez másképp a konzolok esetén sem, ahol ismét sikerült befürödniük, miután megint elfeledkeztek pár alapvető dologról.

Címkék: hírek | microsoft | playstation 4 | sony | xbox one

Bővebben...

Európában is debütáltak a Samsung hajlított képernyőjű UHD TV-i

E-mailNyomtatásPDF

Európában is debütáltak a Samsung hajlított kijelzőjű, valamint sík képernyővel rendelkező UHD TV-i, továbbá 2014-es hangrendszereit is bemutatta a vállalat a Malagában megrendezett Samsung Európai Fórumon.

Bővebben...

Új Samsung monitorok debütáltak Európában

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung 2014-es monitor választéka UHD felbontást, egyedi kialakítást és kiváló képminőséget kínál otthoni és irodai használatra is

A Samsung bemutatta új monitor kínálatát, köztük az UD590-es, az SD590-es, az SD390-es és az SD391-es modelleket, amelyek mindegyike a monitor technológia legfrissebb újításait nyújtja lenyűgöző esztétikai kialakítás és funkcionalitás mellett.

Címkék: hírek | monitor | samsung

Bővebben...

Okos melltartó: a férfi legjobb barátja vagy ellensége? [VIDEÓ]

E-mailNyomtatásPDF

Smart Bra

Brit Japán tudósok elkészítették a világ első okos melltartóját - ami azonban kicsit másként működik, mint ami pár héttel ezelőtt elkezdett az interneten keringeni. Míg az orvosok egészségügyi - vagy épp sportolási - célokra alkalmaznák, addig a japánok egy olyan melltartót készítettek, ami csak akkor nyílik ki, ha az illető hölgyet sikerült teljesen levenni a lábáról, amit a szívritmus változásából állapítja meg a melltartó elejébe ültetett kis műszer.

Címkék: hírek | okos melltartó | smart bra

Bővebben...

Gabonakörökkel érkezett az új Tegra K1 [VIDEÓ]

E-mailNyomtatásPDF

Nvidia K1

Szerintem már önmagában a puszta tény, hogy az nVidia gabonaköröket csinált a Tegra K1 reklámozásához elég lenne ahhoz, hogy ne menjünk el szó nélkül az új chip mellett. Persze egy ilyen király kampány mellé azért az sem árt, ha valami igazán ütős dologra hívja fel a figyelmet - és az első 192 magos, Kepler-architektúrára épülő grafikus processzor azt hiszem meg is felel a követelményeknek. Ráadásul élből két változatban érkezik.

Címkék: ces 2014 | hírek | nvidia | tegra k1

Bővebben...

6. oldal / 77