Hardver

Új, üzleti igényekre szabott nyomtatók a Canontól

E-mailNyomtatásPDF

A Canon ma mutatta be négy új fekete-fehér és egy új színes A4-es nyomtatóját (SFP). Az új i-SENSYS LBP250 sorozatot, az imageRUNNER 1435P-t és az imageRUNNER ADVANCE C350P-t a kis- és közepes méretű vállalkozások tipikus felhasználási szokásaihoz igazítva tervezték.

Címkék: canon | hardver | hírek | nyomtató

Bővebben...

Az új Canon imagePRESS C10000VP percenként 100 oldal nyomtatására is képes

E-mailNyomtatásPDF

A Canon bejelentette az új felső kategóriás imagePRESS C10000VP sorozatának megjelenését, amely a vállalat első olyan elektrofotografikus íves digitális nyomdagépe, amely percenként 100 db A4-es színes nyomat elkészítésére is képes.

Mind a kereskedelmi nyomdai szolgáltatók, mind a vállalatok szintjén felmerült már az igény a nagyobb nyomtatási volumen iránt, úgy, hogy a gyorsaság növelése ne menjen a minőség rovására. Ezen igények kielégítésére tervezte meg a Canon a C10000VP sorozatot, amelyben olyan technológiai újításokat mutat be, amelyek növelik a teljesítményt, megbízhatóan állandó színminőséget és még nagyobb nyomatpontosságot garantálnak, valamint rugalmas média-kezelést és utófeldolgozási lehetőségeket kínálnak.

Címkék: canon | hardver | hírek | nyomtató

Bővebben...

Rugalmas munkavégzés az új i-SENSYS színes nyomtatókkal

E-mailNyomtatásPDF

A Canon, a képalkotó megoldások globális vezető vállalata a mai nap jelentette be két új színes A4-es multifunkciós nyomtató-sorozatának (MFP) megjelenését, amelyek a nagyobb vállalatoknál kialakított kisebb munkacsoportok nyomtatási és dokumentum-kezelési feladatait  támogatják. Az alapfunkciók – azaz a nyomtatás, a másolás és a szkennelés – mellett az új, kis méretű és könnyen kezelhető i-SENSYS MF700 és i-SENSYS MF600 készülékek további mobil nyomtatási lehetőségeket is kínálnak.

Címkék: canon | hírek | i-sensys | nyomtató

Bővebben...

Canon PIXMA MG3650 - nyomtatás bárhonnan, szkennelés bárhová

E-mailNyomtatásPDF

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et.  A PIXMA MG3550-et felváltó új nyomtató tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy a készülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehessen nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani, illetve alkalmas legyen tökéletes másolatok készítésére is. Az új multifunkciós eszköz megállja a helyét a hivatalos irodai anyagok nyomtatásán, szkennelésén és másolásán túl a családi fotók kinyomtatásakor is.

A népszerű alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások segítségével számítógépről, okostelefonról és táblagépről is működtethető PIXMA MG3650-nel akár a nyaraláson készült képeket is kinyomtathatjuk közvetlenül az otthoni nyomtatónkra, hogy az élmény kézzelfoghatóan jelenjen meg az otthoniak számára is.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | pixma mg3650

Bővebben...

Újítsa meg filmgyűjteményének minőségét a Sony legújabb Blu-ray lejátszójával

E-mailNyomtatásPDF

Sony

Amennyiben 4K kompatibilis TV készülékkel rendelkezik a 4K Ultra HD felskálázó funkció révén tartalmai tisztábbak lesznek, mint valaha. A fejlett videó processzor a normál tartalmakat 4K közeli (3840x2160) minőségre javítja fel, mely négyszerese a Full HD minőségnek. A 8 millió pixelnek köszönhetően élvezheti a tűéles képet, még akkor is, ha közelről nézi a készüléket.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Bulizz a Szigeten, és fotózz a Canonnak

E-mailNyomtatásPDF

Szeretnél kint lenni a Szigeten, és amúgy is állandóan fotózol? Nevezz a Canon fotópályázatára, így mindkét vágyad egyszerre teljesülhet! A képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője olyan amatőr fotósokat keres, akik a Canon fotós nagyköveteiként a cég legújabb felső kategóriás kompakt fényképezőgépeivel folyamatosan megörökítik fesztivál eseményeit.

Ha valaki nem hivatásos fotós, valószínűleg nem szívesen cipel magával digitális tükörreflexes vázat és objektíveket egy olyan zenei fesztiválra, amilyen a Sziget. Ma már erre nem is feltétlenül van szükség, a Canon PowerShot G3X típusú digitális fényképezőgépe könnyen hordozható méretének dacára is olyan jó minőségű fotókat készít, amire egy okostelefon kamerája nem alkalmas.

Bővebben...

Nova-E: hatékony nyomtatás kis és közepes méretű cégeknek

E-mailNyomtatásPDF

A Sharp CEE bevezette a Nova E termékcsalád két új A3 multifunkcionális készülékét. A 31 ill. 26 oldal/perc sebességgel dolgozó MX-M316N és MX-M266N nyomtatókkal a Sharp a kis és közepes méretű cégeket szólítja meg, amelyek fejlődésükkel párhuzamosan bővíthető, modulrendszerű, hálózatba köthető és nem utolsósorban gyors készülékeket keresnek. A Sharp OSA (Open System Architecture) megoldásnak köszönhetően a Nova-E multifunkciós nyomtatók gond nélkül integrálhatók új vagy már létező archiváló, iratkezelő, nyomtatás- ill. szkennelésellenőrző rendszerekkel.

Címkék: hírek | nyomtató | sharp

Bővebben...

A Canon legújabb szkennere igazolványok feldolgozására is alkalmas

E-mailNyomtatásPDF

A Canon bemutatta imageFORMULA DR-C240 nagy teljesítményű asztali, munkacsoportos szkennerét, amellyel különböző dokumentumok, így akár útlevél, vagy más személyi azonosításra alkalmas igazolvány is megbízhatóan digitalizálható.  A kompakt, de strapabíró imageFORMULA DR-C240 rendkívül csendes, ezért vállalati, kiszolgáló- vagy ügyféltéri környezetbe is remekül illik. Jól használható banki vagy szállodai recepciós pulton, egy kórház vagy közhivatal fogadóhelyiségében, ahol gyakran kell a legkülönfélébb dokumentumokat, például igazolványokat beszkennelni és feldolgozni.

Címkék: canon | hírek | szkenner

Bővebben...

A Canon bemutatja új wifis projektorát, a XEED WUX500-at

E-mailNyomtatásPDF

A Canon bejelentette a wifis kommunikációra is képes  Canon XEED WUX500 kompakt telepített projektorát. A kivetítőhöz több wifis eszköz is könnyedén csatlakoztatható, így például egy megbeszélésen a résztvevők bármelyike kapcsolódni tud hozzá saját eszközével. Nem mellékes szempont a különösen jó  minőség: a vetített képen a vékony vonalak is jól kivehetők, a kisbetűs szövegek is remekül olvashatók.

Címkék: canon | hírek | projektor | vezeték nélküli

Bővebben...

Ultrahordozható billentyűzet Android és Windows eszközökhöz a Logitechtől

E-mailNyomtatásPDF

A Logitech a mai napon bejelentette Android és Windows mobil eszközökhöz tervezett Keys-To-Go billentyűzetét. A Bluetooth kiegészítő könnyű, vékony, vízlepergető felülettel rendelkezik, így megfelelő kiegészítője lehet a hordozható eszközöknek.

A vékony kialakítás mellett a Keys-To-Go átgondoltan elhelyezett billentyűkkel érkezik, kiegészítve egy sor Android, illetve Windows gyorsgombbal. Az Android és Windows felhasználók számára készülő verzió mellé ezen kívül egy hordozható aljzatot is mellékel a vállalat, melyet a billentyűzethez csatlakoztatva függőleges pozícióban tarthatjuk okostelefonunkat, így segítve munkánkat és az ideális betekintési szöget.

Címkék: billentyűzet | hírek | hordozható | logitech

Bővebben...

Két ultrarövid vetítési távolságú multimédiás projektor a Canontól

E-mailNyomtatásPDF

A Canon két új hordozható LV projektort – az LV-WX300UST és az LV-WX300USTi – mutatott be a napokban.  Az új kivetítők a hordozható, nagyon rövid vetítési távolságú projektorok iránti fokozódó globális igény kielégítésére készültek, melyek különösen az üzleti és oktatási piacon bizonyulnak hasznosak a tanítás és a kommunikáció megkönnyítése miatt.

Címkék: canon | hardver | hírek | projektor

Bővebben...

4. oldal / 78