Hardver

Kibővült a Canon imagePROGRAF PRO sorozat

E-mailNyomtatásPDF

A Canon ma jelentette be az imagePROGRAF PRO nagy formátumú professzionális tintasugaras nyomtatócsalád új modelljeit. Az új imagePROGRAF PRO-2000 és az imagePROGRAF PRO-4000 lenyűgöző képminőséget garantál professzionális fotósok munkáinak, illetve egyéb digitális alkotások nyomtatásához. Az új imagePROGRAF PRO-4000S és az imagePROGRAF PRO-6000S pedig a nagy volumenű megrendeléseket teljesítő nyomdákban biztosítja a fotóminőségű nyomatokat, plakátokon molinókon, vagy akár vásznon.

Címkék: canon | hírek | imageprograf | nyomtató

Bővebben...

Három BLI díjat nyert a Canon

E-mailNyomtatásPDF

A Buyers Laboratory, független kutatóközpont több mint 45 éve tesztel irodai készülékeket, és félévente hirdeti ki a Pick Awards díjat, melyeket kizárólag olyan termékek nyerhetnek el, amelyek több szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A kutatóközpont téli Pick Award díjkiosztóján három Canon imagePROGRAF nyomtató is a legjobbak közé került, köztük az iPF830/840/850 sorozat, az iPF770, valamint az iPF840 MFP készülék.

Címkék: canon | díjátadó | elismerés | hírek | nyomtató

Bővebben...

Három új PIXMA nyomtató a Canontól újratölthető tintatartállyal

E-mailNyomtatásPDF

A Canon legújabb nyomtatói  – PIXMA G1400,  PIXMA G2400 és PIXMA G3400 – közül mindegyik képes egyetlen tintapatron szett felhasználásával akár 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására is.

A vadonatúj Continuous Ink Supply System (CISS) rendszernek, valamint az  újratölthető tintatartályoknak köszönhetően nem csak nagy mennyiségű nyomtatás válik lehetségessé, de a kiadások is jelenetősen csökkenthetőek, így a nyomtatók tökéletesek olyan irodákban, ahol minden nap nagyobb mennyiségben nyomtatnak, illetve otthonra, ha kiváló fotónyomtatásra vágyunk.  A Canon eredeti fekete és színes tintapatronjai garantálják, hogy a nyomatok kivételesen jó minőségűek és élesek, a szövegek jól olvashatóak, a színek pedig élettel teliek legyenek.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | pixma

Bővebben...

Mennyek kapujának kulcsa? – Sony A7 és A7S teszt

E-mailNyomtatásPDF

A világ legolcsóbb full-frame fényképezőgépe. Persze ez kicsit olyan, mint a világ legkedvezőbb luxusautója: ha már sokat áldozunk, még többet kifizetni nem olyan nagy ugrás, igaz, ha mondjuk egy 5-ös BMW árában adnak 7-est, az sokak számára nyithatja meg a feljebblépés kapuját. Különösen, ha ezúttal nem autókról, hanem fényképezőgépekről beszélünk.

Bővebben...

A2-es méretű prémium fotónyomatok imagePROGRAF PRO-1000

E-mailNyomtatásPDF

A Canon a ma mutatja be az imagePROGRAF PRO-1000-et, egy olyan új, professzinális felhasználók számára tervezett fotónyomtatót, amely ideális választás művészeti iskolák, grafikusok, designerek és professzionális fotósok számára egyaránt. A modern, 12 színes pigmentbázisú tintarendszerrel, új, 1,28 hüvelykes nyomtatófejjel és feldolgozó egységgel büszkélkedő imagePROGRAF PRO-1000 kivételes minőségű nyomatokat készít A2-es méretig hozzávetőlegesen hat perc alatt[1]. Egy új funkció, a Crystal-fidelity garantálja, hogy a Canon EOS fényképezőgépekkel készített fotók valósághűen, precízen jelenjenek meg nyomtatásban is. Természetesen a készülékkel felhőből, vagy vezeték nélkül is lehet nyomtatni függetlenül attól, hogy a képek milyen eszközökön, vagy alkalmazásokban vannak lementve.

Címkék: canon | hírek | nyomtató

Bővebben...

Új, üzleti igényekre szabott nyomtatók a Canontól

E-mailNyomtatásPDF

A Canon ma mutatta be négy új fekete-fehér és egy új színes A4-es nyomtatóját (SFP). Az új i-SENSYS LBP250 sorozatot, az imageRUNNER 1435P-t és az imageRUNNER ADVANCE C350P-t a kis- és közepes méretű vállalkozások tipikus felhasználási szokásaihoz igazítva tervezték.

Címkék: canon | hardver | hírek | nyomtató

Bővebben...

Az új Canon imagePRESS C10000VP percenként 100 oldal nyomtatására is képes

E-mailNyomtatásPDF

A Canon bejelentette az új felső kategóriás imagePRESS C10000VP sorozatának megjelenését, amely a vállalat első olyan elektrofotografikus íves digitális nyomdagépe, amely percenként 100 db A4-es színes nyomat elkészítésére is képes.

Mind a kereskedelmi nyomdai szolgáltatók, mind a vállalatok szintjén felmerült már az igény a nagyobb nyomtatási volumen iránt, úgy, hogy a gyorsaság növelése ne menjen a minőség rovására. Ezen igények kielégítésére tervezte meg a Canon a C10000VP sorozatot, amelyben olyan technológiai újításokat mutat be, amelyek növelik a teljesítményt, megbízhatóan állandó színminőséget és még nagyobb nyomatpontosságot garantálnak, valamint rugalmas média-kezelést és utófeldolgozási lehetőségeket kínálnak.

Címkék: canon | hardver | hírek | nyomtató

Bővebben...

Rugalmas munkavégzés az új i-SENSYS színes nyomtatókkal

E-mailNyomtatásPDF

A Canon, a képalkotó megoldások globális vezető vállalata a mai nap jelentette be két új színes A4-es multifunkciós nyomtató-sorozatának (MFP) megjelenését, amelyek a nagyobb vállalatoknál kialakított kisebb munkacsoportok nyomtatási és dokumentum-kezelési feladatait  támogatják. Az alapfunkciók – azaz a nyomtatás, a másolás és a szkennelés – mellett az új, kis méretű és könnyen kezelhető i-SENSYS MF700 és i-SENSYS MF600 készülékek további mobil nyomtatási lehetőségeket is kínálnak.

Címkék: canon | hírek | i-sensys | nyomtató

Bővebben...

Canon PIXMA MG3650 - nyomtatás bárhonnan, szkennelés bárhová

E-mailNyomtatásPDF

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et.  A PIXMA MG3550-et felváltó új nyomtató tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy a készülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehessen nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani, illetve alkalmas legyen tökéletes másolatok készítésére is. Az új multifunkciós eszköz megállja a helyét a hivatalos irodai anyagok nyomtatásán, szkennelésén és másolásán túl a családi fotók kinyomtatásakor is.

A népszerű alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások segítségével számítógépről, okostelefonról és táblagépről is működtethető PIXMA MG3650-nel akár a nyaraláson készült képeket is kinyomtathatjuk közvetlenül az otthoni nyomtatónkra, hogy az élmény kézzelfoghatóan jelenjen meg az otthoniak számára is.

Címkék: canon | hírek | nyomtató | pixma mg3650

Bővebben...

Újítsa meg filmgyűjteményének minőségét a Sony legújabb Blu-ray lejátszójával

E-mailNyomtatásPDF

Sony

Amennyiben 4K kompatibilis TV készülékkel rendelkezik a 4K Ultra HD felskálázó funkció révén tartalmai tisztábbak lesznek, mint valaha. A fejlett videó processzor a normál tartalmakat 4K közeli (3840x2160) minőségre javítja fel, mely négyszerese a Full HD minőségnek. A 8 millió pixelnek köszönhetően élvezheti a tűéles képet, még akkor is, ha közelről nézi a készüléket.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Bulizz a Szigeten, és fotózz a Canonnak

E-mailNyomtatásPDF

Szeretnél kint lenni a Szigeten, és amúgy is állandóan fotózol? Nevezz a Canon fotópályázatára, így mindkét vágyad egyszerre teljesülhet! A képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője olyan amatőr fotósokat keres, akik a Canon fotós nagyköveteiként a cég legújabb felső kategóriás kompakt fényképezőgépeivel folyamatosan megörökítik fesztivál eseményeit.

Ha valaki nem hivatásos fotós, valószínűleg nem szívesen cipel magával digitális tükörreflexes vázat és objektíveket egy olyan zenei fesztiválra, amilyen a Sziget. Ma már erre nem is feltétlenül van szükség, a Canon PowerShot G3X típusú digitális fényképezőgépe könnyen hordozható méretének dacára is olyan jó minőségű fotókat készít, amire egy okostelefon kamerája nem alkalmas.

Bővebben...

3. oldal / 77