Hardver

Mind a nyolc magot használja egyszerre az új Exynos Octa

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Exynos Octa

A Samsung Exynos 5 Octat rengeteg kritika érte, hiszen szigorúan nézve a processzor nem egészen nyolc magos. A dolog úgy néz ki, hogy van benne egy négy magból álló Cortex-A7 és egy szintén négy magból álló Cortex-A15 processzor, ami között az Octa váltogat a terheléstől függően. Azonban az év negyedik negyedében jön a következő generáció, ami támogatja majd a Heterogeneous Multi-Processinget, avagy a HMP-t, az agyérgörcs elkerülése érdekében.

Címkék: exynos octa | hírek | samsung

Bővebben...

A Samsung Motion Sync porszívója kényelmessé teszi a takarítást

E-mailNyomtatásPDF

Samsung VC20F70

A Samsung Motion Sync porszívója a modern dizájn és az innovatív technológia ötvözete: a fogyasztók páratlanul elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű porszívót kapnak a kezükbe. A kényelem érdekében az SC20F70-et a forradalmian új Motion Sync DesignTM (amely a dinamikus, könnyed irányíthatóságot biztosítja) alapján tervezték meg, s ezzel a piacon kapható legstabilabb portartályos porszívót alkották meg, miközben az innovatív CycloneForce Multi (többkamrás ciklon hatást keltő) technológia magas szívóteljesítményt biztosít a maximális tisztaság érdekében.   

Címkék: hírek | samsung

Bővebben...

A jövőbe tekint a Sony 4K TV

E-mailNyomtatásPDF

Sony Bravia 84X9000

A 2013 végétől elérhető online firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a népszerű Ultra HD TV megjelenítse a 4K (3840x2160) 60p videojeleket. Mostanáig a BRAVIA X9 a 4K videókat csupán 30p képkocka sebességgel tudta kezelni. A díjmentes frissítéssel a 65” és 55” méretekben elérhető Sony 4K Ultra HD televíziók egyetlen HDMI kábel segítségével tudják megvalósítani a 60p 4K tartalmak fogadását és megjelenítését.

Címkék: hírek | sony | uhdtv

Bővebben...

A Samsung Food ShowCase hűtőgépe új lehetőségeket nyújt az egész családnak

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Food Showcase

A Samsung bemutatta amerikai típusú side-by-side Food ShowCase hűtőgépét – az újdonságban az újszerű kialakítás a tárolótér intelligens felosztását teszi lehetővé. A ShowCase területen a gyakran használt termékekhez könnyen és gyorsan lehet hozzáférni, míg az InnerCase a hosszabb távon tárolt élelmiszerek számára áll rendelkezésre. Hála a ShowCase-nek – ami négyszer nagyobb, mint egy hagyományos otthoni bárpult –, a fogyasztók azonnal hozzáférnek a hűtött ételekhez, italokhoz és harapnivalókhoz, az InnerCase-ben pedig a nagyobb méretű friss alapanyagok hosszabb ideig is eltárolhatók. 

Címkék: hírek | samsung

Bővebben...

Felrázza a házibulikat az új Sony SHAKE-5

E-mailNyomtatásPDF

Sony Shake 5

A Sony új audiorendszere a nappaliba varázsolja a legjobb bulik hangulatát. A kiváló hangzás, a dübörgő basszus és az akár 2400 W teljesítmény mellett a választható DJ-effektek és a többszínű LED-fények garantálják a szórakozást. A magassugárzóval, mélynyomóval és sub mélysugárzóval ellátott háromutas hangszóróknak, valamint az MRC (Mica Reinforced Cellular) kialakításnak köszönhetően a SHAKE-5 a legmagasabb vokáltól a legmélyebb basszus ütemekig kristálytiszta hangzást biztosít.

Címkék: hírek | sony

Bővebben...

Megérkezett a Sony legnagyobb Full HD televíziója

E-mailNyomtatásPDF

Sony Bravia W85

A BRAVIA W85 készülék még nagyobb képernyőn adja vissza a TRILUMINOS technológia széles színskáláját, a részletgazdag képeket és a széles körű internetes tartalmakat. A Sony legnagyobb Full HD televíziója az élethű képminőséget erőteljes hangzással és az egyérintéses technológiával ötvözi. A 65 colos készülék jelentős mérete ellenére vékony kerettel rendelkezik, így valóban a kiemelkedő képi megjelenés kap nagy hangsúlyt a nappaliban.

Címkék: hdtv | hírek | sony

Bővebben...

Qualcomm Toq: na ilyen egy smartwatch!

E-mailNyomtatásPDF

Qualcomm Toq

Tegye fel a kezét aki nem gondolja úgy, hogy a Samsung Galaxy Gear egy kicsit túllőtt a célon. Mikrofon, hangszóró, kamera, mindenféle appok… Egy órába. Ami lényegében egy mini telefonná avanzsálódott, amit az ember a csuklójára tud felcsapni és máris megvan az instant Michael Knight életérzés. De mi van azokkal, akik hozzám hasonlóan csak egy kiegészítőt szeretnének a csuklójukon hordani, ami mutatja az időt, néhány értesítést, meg esetleg tud még pár trükköt? Nos, nekünk itt a Qualcomm Toq.

Címkék: hírek | ifa 2013 | qualcomm | smartwatch

Bővebben...

Sony SmartWatch 2: mindjárt más a leányzó fekvése

E-mailNyomtatásPDF

Sony SmartWatch 2

A Samsung és a Qualcomm mellett a Sony is bemutatta legújabb okos karóráját. A japánok megoldása gyakorlatilag valahol a két konkurens között helyezkedik el félúton: lényegében egy másodlagos képernyőként működik a telefon mellett, amin meg lehet nézegetni az értesítéseket, valamint valamilyen érthetetlen és számomra teljesen felfoghatatlan okból erre is ráerőszakolták a Twittert és a Facebook. Kamera, mikrofon és hangszóró azonban nincs benne.

Címkék: hírek | ifa 2013 | smart watch 2 | smartwatch | sony

Bővebben...

Samsung Galaxy Gear: bummer...

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Galaxy Gear

A Samsung hivatalosan is bemutatta a Galaxy Geart, ami nem csak a cég első okos karórája, de a megjelenéskor 70 támogatott alkalmazást tud majd a háta mögött a smartwatch. Oké, őszintén szólva kicsit úgyérzem, hogy Sammyéknek sikerült erősen túllőnie a célon és a telefonos kiegészítő helyett egyfajta lebutított, csuklóra csapható telefon látott napvilágot Berlinben. Persze ettől még biztos vagyok benne, hogy rengeteg hasznos felhasználási területet lehet majd találni a Gearnek.

Címkék: galaxy gear | hírek | ifa 2013 | samsung | smartwatch

Bővebben...

Ismét bivalyerős lett a Samsung Galaxy Note tablet változata

E-mailNyomtatásPDF

Samsung Galaxy Note 10.1 2014

Annak idején engem kilóra megvett a Samsung Galaxy Note 10.1. Nem vagyok kifejezetten a tabletek híve, ráadásul akkoriban Sammyék nem is nagyon jeleskedtek ezen a területen - egészen a Note nagyobb testvéréig, ami keményen kenterbe verte a konkurenciát. Ennek ellenére valahogy a feledés homályába tűnt az S Pennel szerelt tablet, miközben a Galaxy Tab család folyamatosan bővült újabb és újabb tagokkal. Egészen mostanáig.

Címkék: galaxy note 10.1 2014 | hírek | ifa 2013 | samsung | tablet

Bővebben...

Tökéletes térhangzás nemcsak négy fal között

E-mailNyomtatásPDF

Sony SRS-BTS50

A Sony új vezeték nélküli hangszórójával a szabadtéri programokon sem kell lemondani a minőségi zenei élményről. A stílusos hexagon forma részletgazdag, térhatású hangzást, a beépített akkumulátor akár 10 órás lejátszást biztosít. A könnyű, mégis strapabíró SRS-BTS50 nemcsak a házon belül tökéletes hangulatfelelős. A vezeték nélküli hangszóró a szabad ég alatt tartott programok ideális kiegészítője, így a kedvenc dalok bárhol tiszta hangzásban hallgathatók.

Címkék: hangszóró | hírek | sony

Bővebben...

10. oldal / 78