A legjobb üzleti laptop - Sony VAIO Z

E-mailNyomtatásPDF

Sony Vaio Z

Az új ultra-mobil, VAIO Z sorozatú notebook a Sony legmagasabb szintű hardveres és szoftveres fejlesztéseivel készült azoknak, akik sokszor vannak úton, ezért nem nélkülözhetik a komoly teljesítményt és a hordozhatóságot. A csúcskategóriás VAIO Z laptop az irodában és útközben is biztosítja a hatékony munkát példátlan mobil teljesítményével.

A Sony a laptop tervezése során nem kötött kompromisszumokat: a VAIO Z sorozatban minden benne van, ami ma az IT területén megvalósítható, így az ultra-hordozhatóság mellett az üzleti szintű teljesítményről sem kell lemondani.

A VAIO Z készülékekre a korábban is jellemző egyedi stílust a Sony tovább csiszolta. A „full flat” kialakításnak és a masszív, ultrakönnyű szénszálas kijelzőkeretnek köszönhetően az új sorozat kevesebb, mint 1,2 kg tömegű és pusztán 16,65 mm „vastag”. A kezelhetőséget tovább segíti a megvilágított billentyűzet, amelyet extra-széles csuklótámasszal és gomb nélküli touchpaddel láttak el. A makulátlan színmegjelenést a „VAIO Display Premium” kijelző tükröződésmentes bevonata biztosítja, amely még a közvetlen fényt csillanását is csökkenti.

Az új VAIO Z sorozat teljesítménye a csúcskategóriás kialakításnak megfelelően ugyancsak rendkívüli. A legújabb generációt jelentő Intel® Core™ i7 processzor mellett az ultragyors DDR3 SDRAM memória és az akár 256GB-os SSD RAID tárkapacitás biztosítja a munka stabil, megbízható hátterét.

Kiemelten hasznos tulajdonság a Quick Boot, amellyel a Windows® 7 Professional betöltéséhez akár 50%-al kevesebb idő is elég a megszokotthoz képest. A bizonyos modellekre jellemző, integrált VAIO 'everywair' 3G WWAN mobil internet csatlakozással menet közben is kapcsolódhatunk a világhálóra.

Power Media Dock™

A VAIO Z sorozat teljesítményét fokozza a Power Media Dock2, amely a grafikus teljesítményt sokszorozza meg, s emellett számos további csatlakozásra is lehetőséget nyújt az addicionális USB portok és HDMI kimenetek segítségével.

A „Power Media Dock” használatával a VAIO Z akár négy kijelzőt is képes kezelni (a notebook kijelzőjével együtt) a HDMI és/vagy VGA kimeneti portokon. Ezzel a konfigurációval a VAIO Z ideális választás a design, a pénzügyi és a tudományos területeken működők számára – azoknak, akik több monitort szimultán használnak munkájuk során. Az új generációs AMD Radeon  HD grafikus kártya 1GB VRAM memóriája hatékonyan szolgálja ki a grafikai feladatok igényét, a 3D CAD tervezéstől a játékig.

Sík akku

A VAIO Z készülék támogatja az innovatív „sík akku” koncepciót, amely idén a VAIO S sorozatával mutatkozott be először. A notebook belső lítium-polimer akkuja akár 7 órára1 elegendő energiát képes szolgáltatni. Az kiegészíthető a második, lapos, lítium-polimer akkuval (amely a notebooktól elkülönítetten tölthető) úgy, hogy a primer akkut nem kell eltávolítani a készülékből. A kiegészítő akku ráadásul bekapcsolt állapotban is csatlakoztatható, így akár 14 órára1 elegendő energia áll rendelkezésére. 

A VAIO Z a kommunikáció területén is gazdagabb funkciókkal rendelkezik, ami rendkívül hasznos, ha kollégáival videókonferenciát vagy chat alapú tárgyalást vezet. A HD web kamera hátterét az Exmor™ technológia biztosítja; segítségével akár gyenge fényviszonyok mellett is éles képek születnek. 

Az új 2011-es VAIO Z sorozatú, elképesztő teljesítményű számítógépek 2011 októberének végétől elérhetők.


Címkék: hírek | sony | vaio z

Share/Save/Bookmark