Nívós elismerésekben részesültek a Samsung Galaxy S10+ kamerái

Nyomtatás

A Samsung Galaxy S10+ okostelefon kapta a legmagasabb pontszámot a DxOMark tesztlaboratórium előlapi kamerákat rangsoroló független tesztjén. Az új prémium telefon hátlapi kamerája szintén az elsők között végzett a DxOMark Mobile rangsorán.

A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét rangsorolják különböző szempontok alapján. A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztkategóriákat a tudományos protokollnak megfelelő, a legkorszerűbb laboratóriumi eszközök által támogatott előkészületek után vezették be. Az eszközök kép- és videóminőségét vizsgáló mérnöki tesztek megbízható információkat és adatokat szolgáltatnak a felhasználók számára a telefonok kamerateljesítményéről. A végső pontok a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok összesítéséből adódnak. Minél magasabb pontszámot kap egy telefon, kamerája annál jobb minőségben örökíti meg a pillanatot.

A Galaxy S10+ egyedüliként első helyezést ért el a DxOMark Selfie rangsorán előlapi kamerájával, amely 96 pontos értékelést kapott. A teszt igazolja, hogy a Dual Pixel Selfie kamerát és a második, Mélységérzékelő kamerát magában foglaló Galaxy S10+ duál előlapi kamerája valóban kivételes teljesítményre képes. A Galaxy S10+ duál előlapi kamerája a művészi elmosás effektet is támogatja, valamint UHD minőségű fotókat és videókat készít, így bárki fokozhatja vele közösségi média szereplésének minőségét. 

A Galaxy S10+ emellett megosztott első helyezést ért el a DxOMark Mobile rangsorán 109-es összetett pontszámával, amely a fotóminőséget (114) és a videóminőséget (97) értékelő pontszámokból adódott össze. A 109-es összesített pontszám az eddigi legmagasabb érték, amelyet hátlapi kamera kapott. A Galaxy S10+ kamera-teljesítményének értékeléséhez a DxOMark megvizsgálta az eszköz tripla hátlapi kameráját expozíció és kontraszt, szín, autofókusz, textúra, zaj, vaku, képstabilizátor (videónál) zoom és elmosás szempontjából is. 

Úttörő kijelzőjével, megújult kameratechnológiájával és intelligens teljesítményével a Galaxy S10+ egy teljes évtized Galaxy innovációinak méltó örököse. A Samsung iránymutató kamera-megoldásai a Galaxy S10+ okostelefonban is megmutatkoznak: a Szupergyors Duál Pixel és Duál Rekesz funkciók segítségével lenyűgöző fotók és videók készíthetők. A Galaxy S10+ professzionális kamerájának innovatív megoldásai a következők:

A Galaxy S10+ okostelefonnal kapcsolatos további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-s10/ weboldalon érhető el.

A DxOMark Selfie és DxOMark Mobile tesztekkel kapcsolatos további információ a https://www.dxomark.com/ weboldalon érhető el.
 


Címkék: android | elismerés | galaxy s10 | hírek | mobil | samsung | telefon

További termékek az Árukeresőn »
Share/Save/Bookmark