Film

7 zseniális Inception poszter

E-mailNyomtatásPDF

InceptionChristopher Nolan (The Dark Knight, Batman Begins) legújabb filmje, az Inception 2010. Július 16-án kerül az amerikai mozik képernyőire. A magyar közönség majdnem egy héttel, július 22-én nézheti meg elsőként a mozikban.

Címkék: christopher nolan | film | hans zimmer | inception

Bővebben...

Batman 3 - 2012. Július 20.

E-mailNyomtatásPDF

BatmanA Christopher Nolan nevével fémjelzett Batman-sorozat harmadik része 2012-ben kerül a mozikba, közel három héttel a Spider-man reboot után. A forgatások várhatóan  jövő év kezdődnek el. Új szereplőkről egyelőre nem tudni még semmit, a Johnny Depp, valamint Eddie Murphy feltűnését terjesztő híreket eddig senki nem erősítette meg.

Címkék: batman | film

Bővebben...

Gyermekkori kedvenceink visszatérnek

E-mailNyomtatásPDF

3D CoyoteA Warner Bros. egy érdekes lépéssel próbálja visszahozni a köztudatba a Looney Tunes (Bolondos dallamok) egykor méltán népszerű szereplőit. Hasonlóan az első debütálásukhoz a '60-as években, most is mozifilmek előtt láthatjuk majd egykori kedvenceinket.

Bővebben...

Hova lettek Morganék?

E-mailNyomtatásPDF

Havá lettek Morganék?Amerikai film angol humorral? Azt hiszem igen, valami hasonlót akartak kihozni belőle. És igen nagy neveket is sikerült szerződtetniük, mint például a főszereplő Hugh Grantet, vagy Sarah Jessica Parkert (Szex és New York). Bevallom, nekem tetszett a film, főleg a humora. 

Bővebben...

2012 - Világvége hangulat

E-mailNyomtatásPDF
Nos, nem is tudom hol kezdjem. Nem várok sokat ezektől a világvége, fusson, ki merre lát filmektől manapság. Itt is arra számítottam, hogy majd minden veszni látszik, majd Bruce Willis egyszer csak megjelenik, és egy fúrópajzzsal a Föld közepébe ásva, Arnold bácsival karöltve visszataszigálják a tektonikus lemezeket. No de kanyarodjunk vissza a filmhez, mert nem egészen ez történt :)
Bővebben...

44. oldal / 44