Megnéztük

Kick/Ass

E-mailNyomtatásPDF

Kick/AssNagyon vártam a filmet, mert alapból vevő vagyok az ilyen képregényes/szuperhősös témákra. Az pedig csak egy pláne, ha a szereplőknek nincsenek is rendes szupererőik. Hiszen nem kell ahhoz repülni tudni, hogy megmentsd a világot. Elég, ha a szándék megvan. Nem egy családi vígjáték, ez tény. Bár ezt már a Lionsgate logó feltűnésekor sejteni lehetett, de nem erre számítottam. Egy laza, baromkodással megtöltött két órát vártam, ehelyett kőkemény akciót kaptam.

Címkék: film | ha/ver | kick/ass | kritika

Bővebben...

Géniusz, az alkimista

E-mailNyomtatásPDF

GéniuszEgy kicsit sárga, egy kicsit savanyú, de a mienk! A magyar Da Vinci kód, mely Pécsen játszódik, egy 3 részes mini-sorozat, melyben egy legendás pécsi alkimistát keresnek.

“Főtt levest könnyű mikrózni…”, ahogy egyik kedves barátom mondta. Tényleg egy Dan Brown másolat a történet, de ahhoz képest, amit vártam, kellemesen csalódtam.

Címkék: alkimista | kritika géniusz | sorozat

Bővebben...

Hova lettek Morganék?

E-mailNyomtatásPDF

Havá lettek Morganék?Amerikai film angol humorral? Azt hiszem igen, valami hasonlót akartak kihozni belőle. És igen nagy neveket is sikerült szerződtetniük, mint például a főszereplő Hugh Grantet, vagy Sarah Jessica Parkert (Szex és New York). Bevallom, nekem tetszett a film, főleg a humora. 

Bővebben...

2012 - Világvége hangulat

E-mailNyomtatásPDF
Nos, nem is tudom hol kezdjem. Nem várok sokat ezektől a világvége, fusson, ki merre lát filmektől manapság. Itt is arra számítottam, hogy majd minden veszni látszik, majd Bruce Willis egyszer csak megjelenik, és egy fúrópajzzsal a Föld közepébe ásva, Arnold bácsival karöltve visszataszigálják a tektonikus lemezeket. No de kanyarodjunk vissza a filmhez, mert nem egészen ez történt :)
Bővebben...

4. oldal / 4