2019. Március 22., Péntek

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (12) - heti filmbemutató

E-mailNyomtatásPDF

Ezen a héten a csajok ellopják a showt a mozikban! Fergeteges sztárparádéval érkezik az OCEAN’S – AZ ÉVSZÁZAD ÁTVERÉSE!

A George Clooney és Brad Pitt nevével fémjelzett, népszerű Ocean’s-filmek szintet lépnek: az eddigi humor és izgalom most korunk legjobb, legismertebb, legszexibb színésznőinek előadásában kel új életre!

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.

Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala – amelyen történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) is részt vesz.

De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

Főszereplők: Sandra Bullock, Rihanna, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Awkwafina, Mindy Kaling, Sarah Paulson, James Corden, Kylie Jenner, Kim Karadshian West, Kendall Jenner.
Zene: Nicholas Britell Operatőr: Eigil Bryld.
Látvány: Alex DiGerlando. Írta: Gary Ross, Olivia Milch.
Rendezte: Gary Ross

Mozibemutató: 2018. június 21.
Eredeti cím: Ocean’s 8
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Smokehouse Pictures,
Village Roadshow Pictures
Warner Bros.
Játékidő: 110 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Oceans8_trls_12

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.


Címkék: bemutató | film | hírek | intercom | mozi | oceans 8 | premier

Share/Save/Bookmark